Help Jasper aan een hulphond!

Help Jasper aan een hulphond!

Jasper voelt zich niet veilig en is heel snel onrustig. Dit kan voor een heel groot deel vermindert worden door een hulphond

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Jasper, een lieve jongen van 14 jaar oud, heeft al heel wat meegemaakt in zijn jonge leven. Vele ziekenhuis bezoeken, tal van testen en onderzoeken en eveneens heeft hij vele (risicovolle) operaties al achter de rug. Door alles wat hij heeft meegemaakt en nog steeds mee maakt….Jasper moet namelijk meermaals per week naar het ziekenhuis toe……voelt Jasper zich niet veilig (trauma's) en is hij heel snel onrustig. Raakt hij snel overprikkeld.

Zijn ouders gunnen hem meer rust & veiligheid. Dit kan gerealiseerd worden door een hulphond. Op momenten dat Jasper overprikkeld is, zorgt de druk van de hond voor rust en veiligheid. Die druk geeft de hond door bijvoorbeeld zijn kop op Jasper zijn benen te leggen of door dicht tegen Jasper aan te gaan liggen.

 Jasper zelf ziet de hulphond als zijn vriend, want vrienden die heeft Jasper niet.

De aanschaf van een hulphond is helaas niet gratis. De ouders kunnen het volledige bedrag niet zelf bekostigen, vandaar dat ze besloten hebben om een doneeractie op touw te zetten. 

Gunt u Jasper ook meer rust en veiligheid & een lieve trouwe vriend? Doneer dan aub. Alle beetjes helpen en u maakt Jasper hier erg blij mee.

Onze dank is groot!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-06-2024 gestart
152x bekeken

Actie georganiseerd door:

M Westplate

M Westplate

 
Actie loopt tot 31-12-2024

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-06-2024 gestart
152x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog