Help Jelle en Bieke afscheid nemen van hun papa

Help Jelle en Bieke afscheid nemen van hun papa
Herlinde Demeyere

Joël is heel onverwachts overleden. Wat initieel een onschuldige val was, bleek kanker. De dag nadien volgde al het afscheid.

 
€ 0 ingezameld

Op vrijdag 22 maart is Joël, de lieve papa van Jelle en Bieke, heel onverwacht overleden. Ze gingen binnen in het ziekenhuis voor wat een onschuldige val leek, daar werd op dat moment kanker vastgesteld. De dag nadien waren ze verplicht om veel te snel afscheid van elkaar te nemen. Hun papa werd 64. 

In 2003 moesten ze onverwacht en veel te vroeg afscheid nemen van hun mama na een hersenbloeding. Zij werd 40.

Omdat hun papa in zijn laatste jaar schuldbemiddeling zat, moeten Bieke en Jelle zijn nalatenschap verwerpen. Ze voelen zich vaak minderwaardig in hun rouwproces. In zijn huurappartementje mogen ze wettelijk niet zijn, dus daar in alle rust afscheid nemen is hen niet gegund. Alsof er voor hen geen plaats is. Bij de notaris was er amper tijd voor hen, want aan hen viel geen geld te verdienen. 

Het werd een mooi persoonlijk afscheid van Joël, helaas speelde de begrafenisondernemer daar een ondermaatse rol in. De factuur nadien bleek van groter belang. De buffer om alle kosten te dragen bij dit onverwachts verlies is er niet. Het is te veel voor hen om alleen te dragen.

Helpen jullie mee dit verlies te dragen door de financiële last te verlichten? Zo kunnen ze zich focussen op wat echt belangrijk is, namelijk dit verdriet een plaats te geven.

Bedankt om Joël mee een laatste eerbetoon te brengen en Jelle en Bieke een hart onder de riem te steken. Ze staan er niet alleen voor.

Alle giften worden rechtstreeks op hun rekeningnummer gestort. 

Groetjes,

Willem en Herlinde (vrienden van Jelle & Bieke) 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-05-2024 gestart
3188x bekeken

Actie georganiseerd door:

Herlinde Demeyere

Herlinde Demeyere

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-05-2024 gestart
3188x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog