Help jij me er weer helemaal bij te HOREN?

Help jij me er weer helemaal bij te HOREN?
Deel deze actie

een crowdfunding voor het plaatsen van een cochleair implantaat

212 donaties
63%
€ 15.643 van € 25.000 ingezameld

Hallo, ik ben Mathilde, 43 jaar, trotse mama van Jules en Marie, fiere partner van Tom en “fur mama” van Moko, mijn trouwe 4-voeter.
Sinds de leeftijd van 6 jaar ben ik praktisch volledig doof op mijn rechteroor. Sinds mei 2020 volgt nu mijn linkeroor. Van sociale vaardigheid is geen sprake meer: ik ben werkonbekwaam terwijl ik heel graag mijn job uitoefende.
Van een zelfzekere, onafhankelijke vrouw ben ik geëvolueerd naar een zowel financieel als sociaal afhankelijk iemand.

Ik zamel geld in voor het plaatsen van een cochleair implantaat. Dit is een implanteerbare gehooroplossing.
Het plaatsen van een CI is voor mij nog het enige hulpmiddel om terug te kunnen functioneren in de maatschappij met alles wat daarbij hoort. Ik wil weer aan het werk en wil terug deel kunnen nemen aan het sociale leven.

Tenzij volledig doof op beide oren (wat in de toekomst onvermijdelijk is), heb ik geen recht op financiële tussenkomst van de overheid, noch van de mutualiteit.
Alleen al de aankoop van een CI bedraagt €15.184,65 plus de bijkomende kosten van de operatie en de nazorg (audioloog, logopedist,…) die tot minimum €10.000 kunnen oplopen.

Wij zijn jullie nu al dankbaar voor het delen van deze oproep en jullie hulp.
Vele kleintjes maken een groot!

Mathilde Madon

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-06-2022 gestart
7792x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Mathilde Madon

Mathilde Madon

212 donaties
63%
€ 15.643 van € 25.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-06-2022 gestart
7792x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Ze wordt steeds dover, maar Mathilde (43) moet duur oorimplantaat volledig uit eigen zak betalen: “Blijkbaar hoor ik nog nét genoeg”

02 Sep 2022

BRUGGE - Mathilde Madon (43) is mama van twee kindjes en al sinds haar zesde volledig doof aan haar rechteroor. De voorbije twee jaar ging ook het gehoor in haar linkeroor sterk achteruit. Om niet helemaal doof te worden, ondergaat ze een dure operatie waarbij een oorimplantaat wordt geplaatst. Maar een terugbetaling krijgt ze niet, dus moest Mathilde zelf 25.000 euro bijeen zien te krijgen. “Blijkbaar hoor ik nog nét genoeg.”

Nieuwsblad

Dokter Sebastien Janssens liet al 300 mensen opnieuw horen met cochleair implantaat: “Mooi om mensen uit hun isolement te zien komen”

26 Aug 2022

HASSELT - Dokter Sebastien Janssens de Varebeke plaatste deze maand zijn 300ste cochleair implantaat in het Jessa Ziekenhuis van Hasselt. Zijn eerste implantaat was in 2005 nog een absolute medische primeur voor Limburg. “Sindsdien hebben we hier al veel lachende gezichten gezien.”

Nieuwsblad
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden