Help jij mijn droom te verwezenlijken?

Help jij mijn droom te verwezenlijken?
Michelle Neels
Deel deze actie via:

Jarenlang wil ik al een eigen onderneming starten, nu is het eindelijk zover en heb ik me ingezet om dit doel te bereiken.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Jarenlang wil ik al een eigen onderneming starten, nu is het eindelijk zover en heb ik me ingezet om dit doel te bereiken. Na aan aantal jaren ‘ziekte' niet hebben kunnen werken of kunnen sparen en vervolgens een baan hebben gekregen waar na acht maanden mijn contract niet werd verlengd heb ik sinds november 2022 de stap genomen om een eigen onderneming te starten. Ik heb me ingeschreven bij de KvK en ben nu hard bezig aan mijn ondernemingsplan. Helaas door ziekte jarenlang heb ik niet voldoende kunnen sparen en heb ik geen buffer om goed te kunnen starten met mijn webshop. Ik wil namelijk een supergave webshop beginnen in een bepaald soort kleding stijl die ik (maar ook vele anderen) erg leuk vind. Ik wil groot worden, naamsbekendheid krijgen en me volledig inzetten. Groot worden en naamsbekendheid is mijn doelstelling en visie. 

De woorden die passen bij mij en mijn onderneming is klantvriendelijk, snel, eenvoudig maar toch goede kwaliteit.
Ik heb in het verleden altijd het spreekwoord ingestampt gekregen: ‘klant is koning’. Dit zit er zo in geprent en is natuurlijk ook de waarheid. 
Ik probeer mezelf altijd in te leven in anderen en als je dit doet creëer je met de tijd een goed inlevingsvermogen die ik nu heb ontwikkeld. 
Vanwege deze inlevingsvermogen zal ik me volledig kunnen inleven in de klant en de klant behandelen hoe ik zelf ook behandeld zal willen worden.
Ik zal alle tijden de klanten zeer tevreden houden.

Zonder deze onderneming heb ik geen idee hoe ik mijn toekomst in moet vullen vanwege een periode uit de running te zijn geweest.

Help jij me een handje met het verwezenlijken van mijn droom? Ik kom graag met je in contact hierover om uitgebreider mijn verhaal te delen met je en het een en ander te bespreken samen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-07-2023 gestart
123x bekeken

Actie georganiseerd door:

Michelle Neels

Michelle Neels

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-07-2023 gestart
123x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog