Help jongeren in Nador Marokko

Help jongeren in Nador Marokko
Esmeralda van der Gulik

Ons doel is om kansarme jongeren van de Abelkarim Khattabi Highschool (Marokko) te voorzien van schoolspullen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Met ons team, genaamd Nador Youth Development, gaan wij van 20 tot en met 27 mei naar de stad Nador in Marokko. We richten ons op de jongeren van de Abelkarim Khattabi Highschool, waar kwetsbare jongeren wonen en studeren. Ons doel is om hen te voorzien van schoolspullen door middel van deze inzamelingsactie, in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam.

De jongeren van de Abelkarim Khattabi Highschool zijn veelal jongeren die verstoten zijn door hun thuisomgeving en een moeilijke jeugd achter de rug hebben. Tevens zijn dit jongeren die kansarm zijn gezien de armoede waarin zij leven in combinatie met een onstabiele basis. Dit leidt tot een laag zelfbeeld en het recht op bestaanszekerheid wat aangetast wordt op sociaal-affectief en emotioneel vlak. Zij hebben een leeftijd tussen de 13 en 20 jaar oud. Onze intentie is om hen te voorzien van schoolspullen die zij hard nodig hebben, zoals Engelse boeken, een rugzak, laptops en camera’s.

Gedurende deze week zullen we ook verschillende lessen en workshops aanbieden, elk ontworpen om de persoonlijke ontwikkeling van de jongeren te bevorderen. Van sport en fotografie tot weerbaarheid, mindset, en praktische vaardigheden zoals het opstellen van een cv en motivatiebrief, willen we hen hiermee waardevolle tools en inzichten geven die van pas komen op hun levenspad.

We hebben uw hulp nodig om dit waardevolle project te realiseren. Met uw donatie zullen wij deze jongeren voorzien van schoolspullen, engels boeken, laptops en camera's. We streven naar een bedrag van 12.000 euro.

Team Nador Youth Development

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-04-2024 gestart
23x bekeken

Actie georganiseerd door:

Esmeralda van der Gulik

Esmeralda van der Gulik

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-04-2024 gestart
23x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog