Help Kadek haar bedrijf starten

Help Kadek haar bedrijf starten
Meeka Meedendorp

Help de Indonesische Kadek weer herenigd te worden met haar gezin en haar eigen spa te starten.

 

Op mijn reis door Azië begin dit jaar ontmoette ik Kadek - één van de liefste vrouwen die ik ooit heb ontmoet. 

Kadek is getrouwd met haar man Ketut en heeft twee kinderen. Tien jaar geleden, toen haar oudste zoon tien jaar was, besloot Kadek dat ze een betere toekomst voor haar kinderen wilde - zelf is ze namelijk in armoede opgegroeid. Ze wilde dat haar zoons naar de universiteit konden gaan en daarom heeft ze de keuze gemaakt om naar Malta te verhuizen, om daar te gaan werken als masseuse. Hier kan ze namelijk meer verdienen dan in Indonesië, wat ze allemaal heeft gespaard zodat haar kinderen konden gaan studeren

In Malta woont Kadek in een appartement met negen andere mensen, moet ze haar kamer delen met een vreemde en werkt ze zes dagen per week. En verder betekent het dat zij de afgelopen tien jaar haar kinderen maar zes weken per jaar heeft kunnen zien

Zo mag geen enkele moeder leven. 

Kadek vertelde me tijdens onze ontmoeting dat ze heel graag haar eigen spa wil starten. Helaas is het in Indonesië gebruikelijk dat je de huur voor een bedrijfsruimte één tot drie jaar vooruit moet betalen, wat Kadek op het moment niet heeft omdat haar kinderen naar de universiteit gaan. 

En daarom besloot ik dat ik Kadek wil helpen met het opstarten van haar bedrijf! In september 2023 ga ik de Camino de Santiago lopen om het startkapitaal voor het bedrijf van Kadek in te zamelen. Dit is de pelgrimsroute van 800 kilometer naar Santiago de Compostella door het noorden van Spanje. 

In maart 2024 reis ik naar Bali om Kadek te helpen met mijn ervaring als business coach. Samen gaan we werken aan het businessplan voor haar bedrijf, met het zoeken naar een geschikte locatie, het oprichten van haar salon en aan de marketing.

We hebben ongeveer €10.000 nodig om de salon te openen - hierin zitten de kosten voor de huur voor het eerste jaar, de inrichting van het pand en de marketingkosten voor de eerste paar maanden inbegrepen. 

Alles wat ik overhoud of extra inzamel ga ik gebruiken voor de stichting die ik heb opgericht - The Wanita Foundation. Met deze stichting zet ik me in om andere vrouwen in Indonesië te voorzien van business coaching en startkapitaal om hun eigen bedrijf op te richten.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-08-2023 gestart
1004x bekeken

Actie georganiseerd voor:

The Wanita Foundation

The Wanita Foundation

Actie georganiseerd door:

Meeka Meedendorp

Meeka Meedendorp

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-08-2023 gestart
1004x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog