Help Madelijn weer te kunnen lopen!

Help Madelijn weer te kunnen lopen!
Deel deze actie via:

Help Madelijn weer te kunnen lopen na amputatie van haar linker onderbeen.

 

Lieve allemaal,

Mijn lieve vriendin Madelijn die in Griekenland woont, is binnen enkele maanden van een gezonde vrouw van 49 jaar plotseling door ziekte in een verschrikkelijke situatie terechtgekomen met zowel vreselijke lichamelijke als financiële gevolgen. Graag zet ik mij in om haar pijn te verlichten door aan jullie een bijdrage te vragen.

Wat een paar maanden geleden begon als een hernia en met wat pijn in haar been is Madelijn nu terechtgekomen in een ware nachtmerrie!!

Na heel veel onderzoeken, CT scans, MRI scans en operatie is er onlangs een liposarcoom bij haar gediagnosticeerd in haar linker onderbeen. Helaas zijn er geen andere goede opties dan haar onderbeen inclusief knie te amputeren ?. 
Hopelijk blijft hierna de kanker voorgoed weg.


De eerste fase van een lange, moeilijke weg is het ondergaan van een operatie. Na de operatie kan er fantoompijn optreden. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen moet er een medicijn worden gegeven. En dan hopen dat dit zo goed mogelijk werkt. 
Als deze eerste hele moeilijke fase achter de rug is dan komt de volgende moeilijke fase….  

Revalidatie. 
Eerst een prothese laten aanmeten en dan deze passend maken voor haar stomp. Het is heel mooi dat dit mogelijk is maar mentaal ook een heel moeilijk proces waar zij doorheen zal moeten gaan. 
Dan oefenen, oefenen en nog eens oefenen om weer te kunnen lopen. 


Het is niet alleen emotioneel heel zwaar. Ze moet een heel rouwproces door om afscheid te nemen van haar been. Maar daarbij komt ook een financiële zorg. In Griekenland zijn de zorgverzekeringen niet zoals in Nederland. Hierdoor moet zij bijna alles zelf betalen. 

Om haar te kunnen helpen, hoop ik dat we met zijn allen haar weer een  mooiere toekomst kunnen geven. Een toekomst waarin ze weer kan lopen en dat de kanker weg zal blijven. 
Alvast super bedankt voor jullie bijdrage. 
 

Lieve mensen, ik wil graag benadrukken dat deze steunactie niet op initiatief van Madelijn is geplaatst. Deze steunactie is een verrassingsactie, en ik wil dan ook vriendelijk vragen om Madelijn en haar gezin niet te benaderen of het nieuws te delen met hun. Ik wil het speciaal houden tot het juiste moment is aangebroken. Jullie steun en bijdrage betekenen ontzettend veel voor ons, en ik kan niet wachten om Madelijn te laten zien hoeveel liefde en steun er voor haar is. Bedankt dat jullie hieraan hebben bijgedragen. 

Liefs Sandra
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-07-2023 gestart
10874x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sandra Zevenbergen

Sandra Zevenbergen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-07-2023 gestart
10874x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden