Help me hulp te vinden aub.

Help me hulp te vinden aub.
Hubert Stoffels
Deel deze actie via:

Lezen wordt gewaardeerd! Ik heb hulp nodig ASAP. Nu is het zelfs zover gekomen dat ik dagelijks gemiddeld 6 insulten krijg.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo. Ik ben dus Hubert 35 jaar ondertussen.

Ik heb een zwaar jeugd trauma achter de rug en dit heeft dus voor blijvende mentale schade gezorgd.

Ik heb al 16 jaar therapien achter de rug maar weining hielp. Ik kreeg de verkeerde behandelingen en medicijnen en zo heb ik ook een boek vol diagnoses verzameld.

Nu ben ik 35 jaar en sinds 2 jaar krijg ik insulten. Of het nu komt door de jaren mishandeling of 16 jaar voor verkeerde dingen behandeld worden weet ik niet maar het heedt een hele grote impact op mijn brein gehad. Zo krijg ik dagelijks insulten of blackouts. Mag ik geen auto meer rijden. Geeneens de fiets omdat het gevaar is dat ik zomaar val. Ik woon alleen. Ik heb amper vrienden en amper familie rond me heel door het verleden. Dusja meestal word ik gewoon random wakker met enorme hoofdpijn. Of wel word ik wakker in een ambulance niet wetende wat er gebeurt… Het is soms echt ondraagelijk om niet te weten wat er gebeurde. Hoe lang lag ik daar. Weer die hoofdpijn. Het heeft zelfs een enorm impact op mijn sociaal leven. Ik durf bijna nergens meet heel uit angst dat anderen dit moeten meemaken en eerlijk ja ik schaam me hiervoor… 

Ik ben dus op zoek naar professionele hulp hiervoor wat de nodige kosten met zich meebrengt aangezien ik hier om de haverklap in het ziekenhuis beland omwille van een status epilepticus…  Wekelijks zie ik een dokter. Ze noemen mij zelfs me medicatieresistent omdat niets helps… Ze weten het ook niet echt en dan op een bepaald moment voel je je een labrat. Geen wonder na als kind volgegoten te worden met zoveel verschillende meds Menswaardig voel ik me al een hele tijd niet meer. 

IK wil ik een multidisciplinair team om me heen hebben die me kunnen helpen. Hier ben ik al een tijd mee bezig maar of er is te weinig tijd of ze hebben niet genoeg kennis… Ik blijf zoeken maar op veel dagen functioneer ik gewoonweg slecht of niet door deze insulten en recovertime die ik nodig heb erna. Of er zijn geen fondsen

Daarom dat ik hier de vraag stel om me te helpen om terug een menswaardig leven te leiden.

Ik hou jullie up to date met het hele gebeuren eens ik genoeg hulp heb kunnen krijgen.

Voor de goede zielen die dit lezen, dankje voor het lezen alvast!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-11-2023 gestart
133x bekeken

Actie georganiseerd door:

Hubert Stoffels

Hubert Stoffels

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-11-2023 gestart
133x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog