Help Micka aan een hulphond

Help Micka aan een hulphond
S Hammdaoui

Mijn zoontje Micka heeft een hulphond nodig,een echte vriend die hem kan steunen en die hem begrijpt..

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Help Micka aan een hulphond

moeder zijn is het mooiste wat je kan meemaken....

Een kind met een rugzakje maakt het net iets moeilijker,maar niet minder fijn! Ik plaats deze verzamelproject voor onze zoon Micka.

Het is een gevoelige jongen van 9 jaar,hij heeft autisme en een paar geleden is hij heel erg veel gepest op school en veel buitengesloten omdat niemand hem begreep door zijn autisme kan hij moeilijk vrienden maken en zijn emoties uiten. En heeft daardoor een schooltrauma opgelopen...

Als het zijn van een ouder en ons gezin draaiend te houden.,zijn wij ook druk bezig met Micka met zijn behandelingen en traject. Om het beste te willen hebben voor en doen voor Micka..

En zijn wij opzoek voor hem naar een echte vriend die hem echt begrijpt,en hem kan begrijpen zonder woorden en hem kan steunen waardoor is. en dat is een buddy-hond.

Jammer genoeg na veel onderzoek en navraag  word onze grote vriend niet vergoed. moet alles uit eigen zak betaald worden. Juist kinderen/mensen die zo een dierbare vriend nodig hebben die hen begrijpt.

Ik heb een verzamelingsactie geopend op doneeractie.nl in de hoop dat we het geld bij elkaar en met elkaar kunnen verzamelen zodat we een buddy-hond speciaal voor onze kanjer kunnen aanschaffen. de wachtlijsten zijn wel lang,dan hebben we iedergeval de financiele zorg om onze grote vriend te verwelkomen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-06-2023 gestart
97x bekeken

Actie georganiseerd door:

S Hammdaoui

S Hammdaoui

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-06-2023 gestart
97x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog