Help mijn mama

Help mijn mama
Glynn Cleal
Deel deze actie

Ik wil dolgraag mijn moeder helpen met haar achterstand.

39 donaties
29%
€ 860 van € 3000 ingezameld

Mijn moeder is een slachtoffer van vele ziekten en gebeurtenissen die je niemand toewenst. Al jaren leeft ze zonder man die een aantal jaar overleden is aan longkanker. Ook is ze zelf kankerpatient geweest en heeft geleden aan “blaaskanker” Haar vader is nog niet kort overleden en ook haar zus en moeder zijn beide overleden aan leukemie.. Te veel om op te noemen. Dit allemaal in een tijdsbestek van 10 jaar..

Van de blaaskanker is ze uiteindelijk vanaf gekomen, maar helaas hield het hier niet bij op.. Ze heeft ook een hartstilstand gehad waaronder als gevolg een dubbele bypass, last van reuma en heeft jaren aan een medicijn gezeten genaamd “Lorazepam” 

De arts heeft haar ”Cold Turkey” van dit medicijn afgehaald en het heeft haar hele lichaam en leven compleet naar de klote geholpen.. Dit heeft er voor gezorgd dat ze extreem slecht in haar lichaam zit, last heeft van allerlei onverklaarbare klachten waarvan ze bijna het gevoel heeft dat ze niet meer wilt leven, maar ze geeft de hoop nog niet op. De afgelopen jaren zijn we constant in de heen en weer met afspraken in het ziekenhuis en zelfs ziekenhuis opnames. Gelukkig gaat dit de laatste tijd beter.

Ondanks al deze dingen is er natuurlijk nog de geldkwestie. Ik ben haar zoon, werk zelf al een aantal jaar en probeer haar financieel bij te steunen. Echter kom ik niet zo ver als dat ik had gehoopt. Ze staat al jaren in het rood en belde mij vandaag huilend op dat ze geen geld had voor boodschappen met de tekst “Ik ben het zo zat” Ze leeft samen met 2 katten en 2 honden die haar gezelschap houden. Daar gaat nog veel van haar geld naartoe waardoor ze eigenlijk zelf niet kan leven..

Vandaar dat ik op deze website ben gekomen en toch maar hulp ben gaan zoeken..

Ik snap jullie volkomen als jullie dit lezen en zo iets hebben van ‘Ja maar zo heeft iedereen zijn problemen’ maar toch vraag ik hierbij jullie hulp.

Bedankt voor jullie aandacht! 
Ik hoop hier mee mijn moeder te kunnen verrassen en haar uit de schulden te helpen.  ♥️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-04-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Glynn Cleal

Glynn Cleal

39 donaties
29%
€ 860 van € 3000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-04-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog