Help! Mijn vriendin was samen met een narcist!

Help! Mijn vriendin was samen met een narcist!
Deel deze actie

Mijn beste vriendin was 15jaar samen met de grootste narcist ooit. Ze hebben 2 kinderen maar nu is ze eindelijk vrij van hem.

0 donaties
€ 0 van € 30000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Mijn beste vriendin is 15jaar samen geweest met de grootste narcist ter wereld. Ze hebben 2 kinderen maar nu is ze eindelijk vrij van hem. Hij heeft haar buiten gezet maar dat is eigenlijk ook haar redding en die van de kinderen geweest. 
Natuurlijk moet zij nu helemaal opnieuw kunnen beginnen en daarom start ik deze inzameling. Als alleenstaande moeder wordt je continue afgewezen als huurder en sociale woningen hebben jarenlange wachtlijsten.
Ik zou haar heel graag een hart onder de riem steken. Ik weet dat ze een huisje op het oog heeft voor haar en de kinderen maar ze komt net dit bedrag tekort om een lening te krijgen van de bank. Elk extraatje is natuurlijk al mooi meegenomen.  Is het niet voor haar “droomhuis” dan is het eventueel voor nieuwe meubels.

Ik heb mijn vriendin in jaren zien wegkwijnen. Ze durfde niet meer buiten komen en afspreken omdat er iets niet perfect zou zijn in het huis. Ze hadden ruzie als ze eens vergeten was een nieuwe keukenrol te hangen en de ruzie duurde tot zij al smekend om vergiffenis kwam vragen. Hij maakte haar uit voor “kankerwijf“, “dikke troela”, “stuk stront”, “je zou u beter ophangen”, “niemand gaat jou ooit graag zien”,….

Ik ben haar enige en laatste vriendin die ze nog heeft, ik heb me nooit laten wegduwen door haar of haar partner ondanks dat ze dit wel probeerde. Ik heb jaren geprobeerd haar ogen open te doen maar liefde maakt blind. 
 
Daarbovenop komt er ook nog bij dat ze al die jaren geleden bij de aankoop van hun huis 30.000€ meer ingebracht heeft. Maar dom en verliefd zoals ze toen was is dit nooit beschreven. Nu loopt hij niet enkel weg met dat grote deel maar heeft hij ook nog eens 25.000€ gestolen van hun gezamenlijke rekening. Mijn vriendin zit echt met de handen in het haar maar ze houd zich zo sterk voor de kinderen. Ik ben tegelijk ook zo blij dat ze van deze man af is en ik zie ze terug sterker worden. Ik ben zo trots op haar. Ze mist nu enkel nog dat extra duwtje om voor haarzelf en de kinderen een mooie toekomst te kunnen voorzien. Ze verdient het echt om terug gelukkig te mogen zijn. 
 

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 08-10-21 gestart
53x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Elien Clauwaert

Elien Clauwaert

0 donaties
€ 0 van € 30000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-10-21 gestart
53x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog