Help Mohammed Studeren

Help Mohammed Studeren

Vorige week woensdag was daar het verlossende woord! Mohammed is geslaagd!

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

We willen jullie aandacht vragen voor een bijzonder verhaal en een nog bijzonderder jongeman. Mohammed, 17 jaar oud, heeft met doorzettingsvermogen en vastberadenheid zijn mavo-diploma behaald, ondanks de uitdagingen van het wonen in een AZC. Dit is al een enorme prestatie op zich, maar Mohammed wil meer. Hij heeft zijn zinnen gezet op een toekomst als sociaal werker, zodat hij anderen kan helpen en een positieve bijdrage kan leveren aan de samenleving.

Nu Mohammed zijn volgende stap wil zetten naar een MBO-studie, komt hij voor een uitdaging te staan. Omdat hij in een AZC woont, heeft hij de afgelopen jaren geen bijbaan kunnen hebben. Dit betekent dat hij geen financiële reserves heeft om zijn studie te bekostigen.

Hier komt jouw hulp om de hoek kijken. We zijn een inzamelactie gestart om Mohammed te ondersteunen in zijn droom om sociaal werker te worden. Jouw donatie, groot of klein, kan een wereld van verschil maken. Met jouw steun kan Mohammed zich concentreren op zijn studie en zijn ambities waarmaken.

Laten we samen een toekomst bouwen waarin Mohammed zijn volledige potentieel kan bereiken en anderen kan helpen zoals hij dat zo graag wil.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-06-2024 gestart
18x bekeken

Actie georganiseerd door:

Fiona v

Fiona v

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-06-2024 gestart
18x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog