Help Nathan naar zijn (on)betaalbare buddy hond

Help Nathan naar zijn (on)betaalbare buddy hond
Nathan Berghmans

Er zijn helaas geen subsidies beschikbaar, en dit zou een middel zijn dat mijn leven zou verbeteren.

 

Lieve mensen,

Ik ben Nathan Berghmans, 27 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Binnenkort wordt mijn langgekoesterde droom werkelijkheid: ik zal de trotse eigenaar zijn van een prachtige Aussie puppy, die mijn assistentiehond zal worden. Maar ik kan dit niet alleen bereiken, en daarom heb ik jullie hulp nodig.

Mijn leven is tot nu toe een aaneenschakeling geweest van uitdagingen en obstakels. Ik heb moeten vechten tegen clusterhoofdpijn, diabetes, een verleden vol trauma's en depressies. Soms voelde ik me afhankelijk van anderen en zag ik dat mensen zich voortdurend zorgen om mij maakten. Maar ik wil niet dat mijn leven zo wordt gedefinieerd. Mijn passie voor honden heeft me geholpen te zien dat ik een oplossing kan vinden en dat ik als team met mijn hond mijn leven kan verbeteren.

Ik heb periodes van hypo's gehad, wat resulteerde in hevige humeurwisselingen. Daarnaast heb ik jarenlang te veel gegeten uit angst om gevaarlijk laag te staan. Dit heeft geleid tot overgewicht en nog meer problemen. Recentelijk ben ik weer begonnen met sporten, maar ik vind het moeilijk om de dagelijkse wandelingen te maken, omdat ik voortdurend bang ben. Maar met een assistentiehond zal dit veranderen, omdat ik verplicht ben om met mijn hond naar buiten te gaan. Dit zal me helpen voldoende lichaamsbeweging te krijgen en afleiding te vinden van de stress en angst die gepaard gaat met mijn gezondheidsproblemen.

De opleiding tot assistentiehond is echter kostbaar en er zijn helaas geen subsidies beschikbaar. Het voorschot alleen al is €1950, en daarna volgen er nog 24 maanden met maandelijkse kosten van €405. In totaal komt dit neer op €11670, een bedrag dat ik zelf niet kan opbrengen.

Daarom vraag ik jullie hulp. Ik wil mijn eigen buddy hebben, een trouwe metgezel die me door alle zorgen in mijn leven kan helpen. Jullie donaties kunnen een groot verschil maken en me in staat stellen mijn assistentiehond te krijgen. Met jullie steun kan ik mijn leven in eigen hand nemen, zonder constant afhankelijk te zijn van anderen.

Ik geloof dat mijn toekomstige assistentiehond niet alleen praktische hulp zal bieden, maar ook emotionele steun en onvoorwaardelijke liefde. Samen zullen we een team vormen en de uitdagingen van het leven aangaan. Jullie donaties zullen niet alleen mijn leven veranderen, maar ook de levens van anderen die door mijn verhaal worden geïnspireerd.

Ik wil jullie bedanken voor jullie medeleven en steun. Elke bijdrage, hoe klein ook, zal enorm worden gewaardeerd. Samen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken en mijn droom van een assistentiehond verwezenlijken. Ik ben ontzettend dankbaar voor jullie liefde en betrokkenheid.

Laten we samen dit hoofdstuk van mijn leven schrijven, waarin mijn assistentiehond en ik als een sterk team alle uitdagingen aanpakken. Klik op de donatieknop en help mij mijn droom te verwezenlijken. Ik kan niet wachten om mijn eigen buddy te hebben en mijn leven ten volle te leven, met dank door al de steun die jullie mij bieden.

Met liefde en dankbaarheid,

Nathan Berghmans ❤️
 

Mensen die graag zouden willen doneren maar dit rechtstreeks doen dat kan BE77 7310 1303 3842

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-08-2023 gestart
1680x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nathan Berghmans

Nathan Berghmans

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-08-2023 gestart
1680x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog