HELP obi met operatie

HELP obi met operatie

We hebben geld nodig voor ons zieke hondje zijn operatie! help ons uit de nood, want we hebben er geen geld voor! DANKU!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik ben Kate-Lynn, Ik ben 13 jaar en samen met mijn papa zijn wij het baasje van obi. Hij is een van onze geadopteerde hondjes. Ik zamel geld in voor zijn operatie! Krijgt hij deze operatie niet, Dan verliest hij zijn oog. In het ergste geval verliest hij beide ogen! Al het overige/extra geld zal worden gedoneerd aan een goed doel!

MIJN VERHAAL

Afgelopen december hebben we Obi uit een spaanse dode cel gehaald. Dit houdt in dat we hem hebben van de dood. 

Normaal zou Obi super gezond moeten zijn maar helaas is dat niet zo. De eerste avond dat hij bij ons was zakte hij door zijn poten. Door bloedtesten hebben ze vastgesteld dat hij leishmania heeft. We waren hierdoor geshockeerd en gekwetst.

Wat is Leishmania?

Leishmania is een ziekte. gevolgen :  de hond vermagert, krijgt huidklachten zoals zweren en kan aan de gevolgen van de ziekte overlijden. De aandoening is goed te behandelen, maar niet te genezen. dus levenslang.

Nu verder met het verhaal!

Na vele dierenarts bezoeken kreeg hij enorm dure pillen die hij levenslang moet nemen. Hierdoor raakte ons geld stilaan op , maar we dachten alles voor onze Obi. Door zijn leishmania kreeg hij zweren in zijn poten en ook in zijn oog. 

Na vele onderzoeken bij zijn poten en ogen kwamen we achter iets erg. Obi zijn oogleden krullen naar binnen wat problemen veroorzaakt. Ookal is dat aangeboren , blijft het nog moelijker en zwaarder worden voor hem.

De gekrulde oogleden met uiteraard wimpers doen elke dag, elke minuut en elke seconde pijn voor hem. Hierdoor traant zijn oog heel de dag door.Obi zijn wimpers raken zijn oog de hele dag aan wat depijn veroorzaakt, Hierdoor hangt zijn oog ook hele dag dicht . GEWOON DOOR DE ERGE PIJN EN IRRITATIE!

We willen niet dat ons beestje nog veel pijn moet lijden, dus we gingen terug naar de dierenarts voor advies wat we zouden kunnen doen. Ons gegeven advies is een operatie! 

Waarvoor het geld?

We vragen MAAR 1000 euro voor obi zijn operatie. In deze operatie wordt zijn ooglid gecorrigeerd zodat hij geen pijn meer moet lijden. Maar nu dat we zoveel geld hebben moeten uitgeven aan zijn pillen hebben we geen geld meer voor zijn operatie.

ELKE CENT TELT! We zouden het erg fijn vinden als je een centje achterlaat.

Alvast bedankt.❤️🐶

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-10-2023 gestart
82x bekeken

Actie georganiseerd door:

kate-lynn Van eeckelen

kate-lynn Van eeckelen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-10-2023 gestart
82x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Medisch
Misbruik melden