Help ons een Mannazhuis aan te kopen voor Mannaz vzw

Help ons een Mannazhuis aan te kopen voor Mannaz vzw
Cindy Timmers
Deel deze actie via:

Mannazhuis is een initiatief dat hoogsensitieve en hoogbegaafde kinderen en tieners helpt aan een ontprikkelende omgeving.

 

Steun Mannaz vzw in de aankoop van een nieuw huis voor de scholing van hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen en jongeren!

 

Mannaz vzw is een Belgische non-profitorganisatie die zich richt op leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling. Een van onze belangrijkste projecten is het bieden van scholing voor hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen en jongeren. Deze kinderen hebben speciale onderwijsbehoeften en hebben vaak moeite om hun plaats te vinden in het traditionele schoolsysteem.

 

Om deze kinderen te helpen, zijn we van plan om een nieuw huis te kopen dat we kunnen omtoveren tot een educatief centrum waar ze kunnen leren en groeien. Het huis biedt genoeg ruimte om klassen te geven, workshops te organiseren, en de kinderen te voorzien van de nodige begeleiding. Bovendien zal het huis dienen als een veilige plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, zonder bang te zijn voor oordelen of vooroordelen.

 

Om dit project te realiseren, hebben we uw hulp nodig. Met uw donatie kunnen we een prachtige en veilige plek creëren voor deze kinderen. Elke bijdrage is welkom en zal rechtstreeks bijdragen aan het realiseren van ons doel.

 

Dankzij uw steun zullen we in staat zijn om deze kinderen de educatieve ervaring te bieden die ze verdienen en hen helpen hun volledige potentieel te bereiken. We danken u alvast voor uw donatie en voor uw steun aan ons belangrijke werk.

In bijlage foto's van het huis.

meer info: Middelbare school voor hooggevoeligen/hoogbegaafden sinds september 2010 (webs.com)

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-02-2023 gestart
529x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Mannaz vzw

Mannaz vzw

Actie georganiseerd door:

Cindy Timmers

Cindy Timmers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-02-2023 gestart
529x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog