Help ons gezin langer bij elkaar te blijven

Help ons gezin langer bij elkaar te blijven
Elke Van Hecke
Deel deze actie via:

Inzameling voor hoge medische en zorgkosten.

 

Hierbij Mijn noodkreet , Na lang nadenken en met enige schaamte ben ik op het punt gekomen dat we niet anders kunnen dan JULLIE HULP te vragen !

Mijn naam is Elke  , een 41 jarige mama met een nieuw samengesteld gezin  van 3 kinderen ; Killian 17j , Tiebe 9j en Mano 4j.

 

5 jaar terug kregen we het schokkende nieuws ;  Chronische Leukemie ! Deze diagnose kwam als een donderslag bij heldere hemel .

Sinds dien staat mijn leven en het leven van mijn gezin in teken van mijn ziekte .

Na een lange en verbeten strijd ; met veel ups en downs , veel verdriet en pijn , veel zorgen en wanhoop kreeg ik vorig jaar de melding dat ik uit behandeld was .

Wat wil zeggen dat de huidige geneeskunde niets meer kan doen voor mij.

Nu als een geschenk uit de hemel  kreeg ik na nieuwjaar de kans om deel te nemen aan een experimentele behandeling met nieuwe medicatie .

Ik ben heel blij dat de behandeling aanslaat dus dat er me extra tijd wordt gegund. Maar daar staan natuurlijk de hoge kosten tegenover die wij als gezin niet langer kunnen dragen.

Deze kosten lopen zeer hoogop. Het gaat over 250 euro aan medicatie, ziekenhuisfacturen en de thuishulp die ik echt nodig heb dus niet kan afbouwen We komen met al die kosten op een 800 euro per maand aan kosten alleen voor mij die we lang hebben zelf proberen betalen maar is nu echt niet meer haalbaar.

Ondertussen heeft mijn man een hartstilstand gehad en lang moeten revalideren waardoor het inkomen een pak lager was. Ook onze jongste zoon heeft eind vorige jaar een zware schedel operatie gehad waarbij die kosten en de nodige revalidatie en hulp er nog eens bovenop komen.

Daarom deze oproep met een bang hartje  , help ons deze medische kosten te dragen , zodat ik de extra tijd kan hebben bij mijn gezin . Zonder jullie steun zullen we de nodige medicatie en zorg niet meer kunnen betalen en dan is mijn  tijd dat ik nog kan doorbrengen serieus beperkt.

Bedankt uit heel ons hart ,

Elke en Jurgen❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-04-2022 gestart
4858x bekeken

Actie georganiseerd door:

Elke Van Hecke

Elke Van Hecke

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-04-2022 gestart
4858x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog