Help ons gezin minder beperkt én afhankelijk te zijn

Help ons gezin minder beperkt én afhankelijk te zijn
Familie Koning
Deel deze actie via:

Onze wereld is 3 jaar geleden 180 graden gedraaid. Van nooit iets te veel, naar heel beperkt en afhankelijk..

 

Ik ben altijd zelfredzaam geweest en vind dit ook erg moeilijk om te moeten doen, maar ik moet. Ik help liever andere, dan dat ik om hulp moet vragen.

Wij zijn een gezin van 3, Mama Kelly 36 jaar en mijn 2 dochters.

Waar moet ik beginnen..

3 jaar geleden is ons leven 180 graden gedraaid. Van nooit iets te veel, naar heel beperkt en afhankelijk. Na veel onderzoeken, kreeg ik te horen dat ik een auto-immuun ziekte (hEDS) en endometriose heb. 

Het zelfde jaar ook een enorme heupoperatie ondergaan vanwege heupdysplasie. Hiervan heb ik erg slecht gelegen door enorm veel bloedverlies. Maar de strijder die ik altijd ben geweest, kwam in mij naar boven, voor mijn meiden. Ik moest opnieuw leren lopen, heb een lange en ook zware weg bewandeld van 2.5 jaar aan revalideren, maar opgeven ken ik niet en zal ik ook nooit doen. 

Vanwege mijn ziekte, aandoening/ beperking en PTSS ben ik 100% afgekeurd en heb ik afscheid van mijn (droom)baan als operatieassistent moeten nemen en veel hobby's moeten laten gaan. Ook de “jonge normale" moeder dingen veel van moeten beperken. Ik heb 24/7 enorm veel pijn en daardoor ook snel vermoeid. Maar je gaat door, je moet én ik wil.

Wij hebben helaas ook veel meegemaakt, enorm veel gebeurt in een korte tijd. Ik heb meerdere operaties moeten ondergaan. Trauma's opgelopen door bepaalde gebeurtenissen. En ook erg veel tegenslagen en met heel (te) veel dingen erge pech gehad. Wij zijn ook nog is opgelicht voor 1000den euro's! Soms te veel om te moeten dragen. 

Ik ben een alleenstaande moeder van 2 top meiden, waarvoor ik elke dag, 100% alles geef, strijd en ga. Ik wil hun never tot last zijn en wil ze onbezorgd laten opgroeien.

Helaas hebben wij geen auto en is dit lichamelijk nu veel meer een belasting en beperking geworden. Doordat ik ben afgekeurd, ben ik niet in de gelegenheid om hiervoor te kunnen sparen. Wij wonen helaas erg ver het ziekenhuis, (waar ik vaak naar toe moet)de winkels, sport etc. Het zou daarom ook enorm fijn zijn om een eigen autootje te hebben. 

Mijn ziekte, de trauma's, de oplichting en alle pech heeft ons gezin al enorm beperkt. Je hebt daardoor ook je vrijheid moeten inleveren. Een autootje zou ons weer meer zelfredzamer, meer vrijheid geven én onbeperkter maken.  Dit  zou voor mijn kinderen en mij ook veel meer rust bieden en brengen.  

Willen jullie ons gezin steunen, door een donatie te doen. Wij willen jullie alvast enorm bedanken! Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd.

Heel veel liefs!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-09-2023 gestart
140x bekeken

Actie georganiseerd door:

Familie Koning

Familie Koning

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-09-2023 gestart
140x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie Wens
Misbruik melden