Help ons om het lijden van onze Joy te stoppen

Help ons om het lijden van onze Joy te stoppen
Yuliya Frooninckx
Deel deze actie via:

Onze Joy is een tweejarige Duitse herder die zeer dringend 2 heupprotheses nodig heeft die nu al minimum 9000 euro kosten.

 

Onze Joy is een tweejarige Duitse herder die zeer dringend 2 heupprotheses nodig heeft die voor de beide heupen samen nu al minimum 9000 euro kosten.

Joy is niet alleen een huisdier voor ons, Joy is een gezinslid, onze grote steun in moeilijke tijden, ons speelkameraadje, onze knuffelmie. Een heel slim en mooi meisje dat nu onvoorstelbare pijn lijdt door de progressieve artrose op haar heupen. Eigenlijk resten haar door ernstige slijtage quasi geen heupen meer.  De afgebrokkelde heupkommen en halve heupkoppen wrijven met bijna geen kraakbeen resterend met scherpe kanten op elkaar waardoor Joy zo veel pijn krijgt dat ze niet meer wil eten en urenlang in de zetel blijft liggen.

De vele pijnstillers en ontstekingsremmers hebben daarenboven ook nog haar maag en darmen aangetast. Joy is echter een heel sterk meisje en als ze haar wat beter voelde dan was het ravotten in het gras, lopen achter een balletje of spelen met haar vriendinnetje. Dat maakte haar en ons zo enorm gelukkig, maar nu lukt dat dus niet meer. Helaas, is ze al sinds begin december 2022 niet meer met haar vriendinnetje kunnen gaan spelen of achter een balletje gaan crossen. Ze wil dat, maar na een paar keer op en af te lopen, gaat ze liggen en piepen van de pijn. Door die vele pijn is Joy erg onzeker geworden alsook schrikachtig. Dat laatste komt ook door de ontelbare bezoeken aan verschillende dierenartsen, de vele inspuitingen en reeds drie ondergane operaties.

Een jonge lieve meid als Joy verdiend toch ook om gelukkig te zijn?! Ik kan mij niet inbeelden dat ik haar moet verliezen omdat ik haar heupprotheses niet kan betalen, vandaar deze oproep.

Alvast bedankt aan diegene die hun tandje willen bijsteken door iets te doneren.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-01-2023 gestart
1906x bekeken

Actie georganiseerd door:

Yuliya Frooninckx

Yuliya Frooninckx

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-01-2023 gestart
1906x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog