"Help ons onze ondernemersdroom!"

"Help ons onze ondernemersdroom!"
Deel deze actie via:

"Steun ons bij het realiseren van onze ondernemersdroom! Help ons om ons eigen project af te maken en succes te behalen. Jouw

 

"Help ons onze ondernemersdroom waar te maken! 💫

 

Hallo allemaal! Wij zijn ons eigen project gestart met een bescheiden bedrag van niet meer dan 35.000 euro. Dit geld is de afgelopen 3 jaar door mij en mijn familie (7 personen) verzameld. Halverwege ontdekten we echter dat deze fondsen niet voldoende waren om ons project te voltooien en we moesten stoppen. We staan nu voor een moeilijke keuze: het geld opgeven en ons verlies nemen door het te verkopen, of doorgaan met jullie hulp.

 

Helaas wil de bank ons geen lening verstrekken. Daarom vragen we nu jullie hulp, zelfs als het maar een klein bedrag is, zodat we ons eigen project kunnen voltooien. Zonder financiële steun zullen we niet in staat zijn om de komende paar jaar geld in te zamelen, omdat we ons op ons werk moeten concentreren.

 

Elke bijdrage, hoe klein ook, zal een enorm verschil maken in het realiseren van onze droom. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ons project slaagt en een positieve impact heeft. We zijn dankbaar voor alle steun die we ontvangen.

 

Deel alsjeblieft ook dit bericht met anderen, zodat meer mensen ons kunnen bereiken en steunen.

 

Dank jullie wel voor jullie vriendelijkheid, medeleven en steun. Samen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken!

 

#HoopEnHelp #Ondernemersdroom"

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-06-2023 gestart
169x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sofie Van den Berghe

Sofie Van den Berghe

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-06-2023 gestart
169x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog