Help Paddy met nieuwe bus voor haar dieren

Help Paddy met nieuwe bus voor haar dieren
Deel deze actie

Paddy helpt altijd andere en nu is het haar beurt om geholpen te worden zodat ze haar werk kan blijven doen

94 donaties
82%
€ 4105 van € 5000 ingezameld

Ik heb deze steunactie opgericht voor Paddy, Ze helpt al jaren honden en katten uit het buitenland die het heel erg zwaar hebben en die in Nederland een mooi en goed leven krijgen. En daar doet ze alles voor want elk dier krijgt van Paddy de volle 100% aandacht en liefde.

Zo probeert ze alle dieren te herplaatsen, maar als het om wat voor reden dan ook niet gaat dan zorgt Paddy voor ze. Soms hebben ze 1 maand tijd nodig om geadopteerd te worden en soms hebben ze maanden de tijd nodig om aan te passen, maar soms gaat het ook niet. Paddy kan uren over de verhalen van elke dier praten en ook wat het dier nodig heeft. Zelf hebben wij ook een hond haar geadopteerd en zijn hier ontzettend blij mee. 

Ze heeft de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Hond Reus die meerdere keren geopereerd moest worden, omdat het niet goed met hem ging, gelukkig gaat het nu weer beter met hem en kan hij weer zwemmen

Heeft ze meerdere keren de ANWB moeten bellen omdat haar bus niet meer reed. Gisteren las ik op Facebook dat haar auto er nu helemaal mee opgehouden is. hierdoor moet ze een nieuwe bus hebben voor alle hondjes die uitgelaten moeten worden, maar ook om nog meer dieren op te halen op Schiphol zodat nog meer dieren gelukkig kunnen worden en een heel mooie en rust leven kunnen hebben.

En net kreeg ik een berichtje van Paddy dat 2 honden mensenpoep hebben gegeten en dat ze aan het infuus moesten omdat die gene die gepoept heeft drugs gebruikt heeft.. De kosten zijn niet niks, maar Paddy heeft er alles voor haar dieren over.

Nu wil ik haar graag helpen zodat ze zich niet zo zorgen hoeft te maken voor haar bus. Vandaar dat ik hoop dat er nog meer mensen die zie Paddy een klein beetje willen helpen.

Elk klein beetje helpt en delen is ontzettend lief

 

 

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-08-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Selma gartner- Schoppen

Selma gartner- Schoppen

94 donaties
82%
€ 4105 van € 5000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-08-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog