Help Patricia Goduto met doorstart na hartklachten

Help Patricia Goduto met doorstart na hartklachten
Deel deze actie via:

Zangeres en theatermaker Patricia Goduto maakt doorstart naar hartklachten.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

IK STEL MEZELF GRAAG EVEN VOOR
Mijn naam is Patricia Goduto ( 39) en ik ben zangeres en theatermaker. Vanuit mijn allergrootste passie, talent én droom om naast te entertainen ook mijn maatschappelijke levens veranderende boodschap mee te geven, heb ik letterlijk met alle financiële privémiddelen die ik bezat gedaan wat ik kon en ben bijna tot een doorbraak gekomen. Op dit punt van doorbraak krijgt mijn succes een grillig beloop en beland ik op de hartbewaking. Sinds kort heb ik mij opnieuw ingeschreven bij de KVK en wil ik een doorstart maken met mijn bedrijf. Mijn bijzonder inspirerende ervaring en levenswijsheid wil ik teruggeven middels mijn grootste missie in mijn leven; autobiografisch muziektheater overdragen met een maatschappelijke boodschap. 

Om mij een zetje in de goede richting te geven en ervoor te kunnen zorgen dat ik werkelijk een doorstart kan maken is een solide financiële basis nodig. 

van Joop van den Ende Theaterproducties naar het gekkenhuis Theater en muziek is mijn allergrootste passie en grote liefde sinds ik mij kan herinneren. Begin het jaar 2000 ben ik werkzaam als zangeres bij Joop van den Ende Theaterproducties. Zingen is waar ik voor uit mijn bed kom en wat ik het allerliefste doe om mensen te raken en te inspireren. Begin jaar 2000 sta ik in de grote bekende theaters van Nederland en heb de tijd van mijn leven tot ik plotseling psychisch ernstig ziek word. Ik ben dan 21 jaar jong. Ik beland van de ene op de andere dag op de gesloten afdeling van de psychiatrie en word hier maar liefst acht jaar gedwongen opgenomen. Een ware hel. Binnen die acht jaar heb ik maar liefst 10 instellingen van binnen gezien en zo’n beetje alle diagnoses en medicijnen gekregen die er bestonden. Ik werd maandenlang gesepareerd, platgespoten en er was op het laatst niets meer van mij en mijn stem over. Gedrogeerd onder de medicatie zwierf ik met mijn koffer van kliniek naar kliniek, op zoek naar de liefde die ik ondertussen volledig was verloren. Mijn liefde voor muziek was daar nog altijd diep van binnen maar achter gesloten deuren was dit niets waard. In het jaar 2010 maakt Jessica Villierius een documentaire over toen één van mijn diagnoses. ‘’DIS is Patricia.

https://www.youtube.com/watch?v=TMwDlmc8dMc&t=427s&pp=ygUcZGlzIGlzIHBhdHJpY2lhIGRvY3VtZW50YWlyZQ%3D%3D

Een documentaire waar ik niet trots op ben. En het raakt mij nog diep om te zien hoe ernstig ik er toen aan toe was. Dit terwijl trauma de onderliggende oorzaak was, iets was wat volledig buiten mijn schuld en macht om plaats had gevonden. Seksueel misbruik als klein meisje. De artsen verklaarde mij ondertussen ongeneeslijk ziek. Ik was in middels 29 jaar. Wat mankeerde ik verder dan nog allemaal? Ik vind diagnoses niet relevant en wat ik in mijn shows ook zeg;

 '' De vraag is niet hoe iets heet, de vraag is wat je ermee doet ''.

10 JAAR THERAPIE EN HERSTEL  
Wat deed ik ermee ? Ik heb ontzettend hard gestreden en gevochten om mezelf terug te vinden en na een lange, zeer eenzame en erg pijnlijke weg wist ik stapje voor stapje te herstellen en kwam ik uit de kliniek. Dit was het jaar 2012. Ik zag het daglicht na acht jaar weer schijnen en voelde de zon op mijn huid. Ik wilde maar één ding en het liefst zo snel mogelijk; terug naar het theater. Ik ging in therapie bij een vrijgevestigde therapeut. Een (trauma)therapie die uiteindelijk 10 jaar geduurd heeft. Zo ziek was ik. In die tien jaar krabbelde ik langzaam maar zeker op en maakte ik mijn droom en doelen weer waar. in het jaar 2015 startte ik mijn eigen bedrijf en begon met het produceren van mijn eigen autobiografische muziektheatershows. Ondanks dat ik nog niet helemaal hersteld was stond ik weer op de planken. En zo ook mijn laatste show sinds 2020; Code Rood.

CODE ROOD
Een autobiografische muziektheatershow over mijn laatste psychose in 2018 én mijn medicijnverslaving van maar liefst 18 jaar.  

Sinds 2020 sta ik met deze inspirerende en indrukwekkende muziektheatershow in de theaters door heel Nederland en speelde ik niet alleen voor het open publiek, maar werd ik ook ingehuurd door verscheidende en grote opdrachtgevers. De show ‘’ loopt uit de hand ‘’ en wordt enorm goed ontvangen, uitverkochte zalen, prachtige ontroerende reacties van fans, veel media aandacht en het publiek laat na afloop van de show weten op positieve wijze geëmotioneerd én geïnspireerd te zijn. Code Rood, een regelrecht succes. 

Ik was weer gelukkig, eindelijk, Na zoveel trauma, ellende en intense pijn en wanhoop stond ik weer in mijn kracht in volle glorie in de theaters. 

https://www.youtube.com/watch?v=b-Vkj7VMsEc

VAN THEATER NAAR DE HARTBEWAKING
Maar mijn succes kreeg een wel erg grillig beloop. December 2022 middenin mijn tour van Code Rood beland ik totaal onverwachts op de hartbewaking met hartproblematiek. Mijn wereld stond in één klap op zijn kop. Mijn gezondheid verslechterde binnen no time en ik zakte met pijn op mijn borst en ademnood bij het minste of geringste in elkaar. Een bruut einde kwam aan mijn succes en met letterlijk pijn in mijn hart heb ik noodgedwongen mijn shows en carrière moeten stoppen. Als gevolg van mijn hartproblematiek gaat mijn toenmalige stichting " Stichting Patricia Goduto" tot overmaat van ramp ook nog failliet.

Een faillissement volgt, forse schulden, letterlijke hartenpijn en een gevoel van wederom falen en het gevoel weer terug bij af te zijn. Opnieuw een trauma.  

BEGIN VAN DE DOORSTART
Maar mijn naam is Patricia Goduto en ik sta niet voor niets bekend om mijn strijd en vechtlust. De hartklachten zijn na vele controles en behandelingen gelukkig eindelijk onder controle, ik voel mij weer beter en heb mij onlangs opnieuw ingeschreven bij de KVK onder bedrijfsnaam " Patricia Goduto ". Ik ga door waar ik gebleven was. Mensen inspireren met mijn krachtige én inspirerende boodschap vanuit mijn eigen levenservaring. ‘’ de vraag is niet hoe iets heet, de vraag is wat je ermee doet ‘’. Van hieruit heb ik besloten tóch nog voor een allerlaatste keer Code Rood op te voeren..

Deze eenmalige en allerlaatste show is op vrijdag 1 december te zien in theater Koningsduyn in Castricum.

APARTE CROWDFUNDING EENMALIGE SHOW
Van zo ontzettend vreselijk diep gekomen terwijl de artsen beweerden dat ik nooit zelfstandig zou kunnen functioneren en zou kunnen leven. Ik was zwaar verdoemd tot een leven achter gesloten deuren tussen ‘’gekken ‘’ en artsen die niets weten.  Uiteindelijk is het mij gelukt succesvol te worden maar werd ik opnieuw met een keiharde klap terug de afgrond ingeworpen. Maar hier ben ik. Ik ben terug. En hoe ? Code Rood the final wordt een knaller ! Alleen door mijn faillissement is het voor mij op dit moment haast onmogelijk om deze voorstelling te financieren. Hier heb ik een aparte crowdfunding voor opgestart 

https://gofund.me/3babdd67 

Zojuist genoemde crowdfunding is puur en alleen om de show van vrijdag 1 december te financieren.

HELP MIJ ASJEBLIEFT BIJ MIJN DOORSTART
Maar voor mijn doorstart van mijn bedrijf én dus mijn nieuwe shows/theatertour zijn meer financiële middelen nodig. En hier vraag ik jullie hulp bij. 

Help mij asjeblieft om andere mensen te inspireren vanuit mijn grootste passie en talent, liefde, levenswijsheid en ervaring. Mijn muziektheatershows hebben een groot maatschappelijk belang en kunnen letterlijk levens veranderen. Ik heb vele reacties gekregen van theaterbezoekers die éindelijk een verandering in hun eigen leven durfde door te voeren na het zien van mijn show. 

Hoe waardevol is dit ? Wat ik geregeld krijg te horen is; ‘’ Als jij van zo ver bent gekomen, kan ik het ook ‘’. En hier doe ik het voor lieve mensen. Anderen op weg helpen.    

Draag jij mij als vrije en inspirerende maker die een maatschappelijke boodschap belang heeft, raakt en inspireert een warm hart toe ? Ik beloof jullie dat als de doorstart lukt jullie van mij gaan horen. En je bent gewaarschuwd; Code Rood was niet zomaar een succes ;-) 

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal en je eventuele bijdrage.

Liefs Patricia 

www.patricia-goduto.nl 

https://www.youtube.com/channel/UC3jbNVSgGudrrls7M3NkNrA

https://www.nporadio1.nl/fragmenten/langs-de-lijn-en-omstreken/71643f1f-816c-4895-8f3e-8ce5cbece8a8/2022-04-20-patricia-goduto-staat-na-jarenlange-psychische-problemen-weer-op-de-planken

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-10-2023 gestart
15x bekeken

Actie georganiseerd door:

Patricia Goduto

Patricia Goduto

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-10-2023 gestart
15x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Bedrijven
Misbruik melden