Help Ron om longkanker te overwinnen

Help Ron om longkanker te overwinnen
René van der Zee
Deel deze actie

De specialistische behandeling in Zwitserland financieren

337 donaties
88%
€ 17660 van € 20000 ingezameld

Zijn er nog ergere dingen denkbaar na Ron’s laatste herseninfarct? Ja, helaas is bij Ron van der Zee na zijn infarct nu ook longkanker geconstateerd. Een enorme tegenslag.

Ron heeft ondanks dit slechte bericht en fysieke achteruitgang direct de draad opgepakt en contact gezocht met een gerenommeerde kanker-kliniek in Zwitserland. Een team van artsen werkt al 20 jaar volgens een zeer beproefde methode om vergevorderde kankers te overwinnen. Maar voor behandeling is wel snel actie nodig, iedere seconde telt. Daarom vraagt Ron nu om hulp.

De prognoses zijn veelal gunstig, hoe ver de ziekte ook gevorderd is. Ron kan daar zeer spoedig in behandeling. Dit intensieve en in beginsel 14-28 daagse traject vindt in Zwitserland plaats. Daarna volgt via de moderne communicatiemiddelen de gehele follow up gedurende de erop volgende maanden in de thuissituatie.

Ron heeft zijn zinnen, hoop en vertrouwen helemaal op dit traject gezet. Helaas gaat deze behandeling gepaard met de nodige kosten. Deze liggen in beginsel op 20.000,- euro. Dat is veel geld. Maar van dit geld kan Ron snel en doeltreffend geholpen worden in één van de beste klinieken op dit gebied. Wil jij een donatie doen en Ron deze kans gunnen?

Werkelijk, elk bedrag is bijzonder welkom. Komende zomer drinkt Ron graag een biertje of frisje op het terras met je als bedankje.

Cynthia, kinderen, familie en vrienden. Heel erg bedankt voor jullie hulp!

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 04-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

René van der Zee

René van der Zee

337 donaties
88%
€ 17660 van € 20000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Mensen schieten te hulp bij crowdfunding voor Udense Ron

10 Mei 2021

UDEN | Wanneer een familielid ziek is kun je onmogelijk stil zitten. Zo kwam René van der Zee meteen in actie met een crowdfunding toen hij hoorde dat zijn broer een speciale behandeling nodig had. Zijn broer Ron van der Zee uit Uden was nog herstellende van zijn herseninfarct, helaas stond de volgende tegenslag al voor de deur. Ron werd gediagnostiseerd met longkanker.

Klik Nieuws Udens Weekblad

Inzamelingsactie gestart voor zieke Ron uit Uden, geld stroomt binnen

06 Mei 2021

Hij werd jaren geleden al getroffen door een herseninfarct en nu is er ook nog longkanker geconstateerd bij Ron van der Zee uit Uden. Om een behandeling in Zwitserland te ondergaan, is zijn broer een inzamelingsactie gestart. Met succes: binnen twee dagen is er al meer dan 11.000 euro opgehaald.

DTV Nieuws

Mensen schieten te hulp bij crowdfunding voor Ron

05 Mei 2021

UDEN – Wanneer een familielid ziek is kun je onmogelijk stil zitten. Zo kwam René van der Zee meteen in actie met een crowdfunding toen hij hoorde dat zijn broer een speciale behandeling nodig had. Zijn broer Ron van der Zee was nog herstellende van zijn herseninfarct, helaas stond de volgende tegenslag al voor de deur. Ron werd gediagnostiseerd met longkanker.

Uden Online