Help Rudi zijn leven terug te krijgen!

Help Rudi zijn leven terug te krijgen!
Imke Geraerts

Artrose in de nekwervels geeft Rudi al 2 jaar continue ondraaglijke hoofdpijn. Een neurostimulator is zijn laatste redmiddel

 

Rudi (54 jaar) heeft altijd een actief leven geleid, tot hij eind 2021 ernstige hoofdpijnklachten kreeg. Hij was niet meer in staat te werken, nu nog steeds niet. Hij kan geen hobby's meer uitoefenen, helpen in het huishouden of eender welke vorm van activiteit dan ook uitoefenen. Zijn lichaam takelt af van de pijn waardoor hij moet terugvallen op een rollator om zich binnenshuis te kunnen bewegen. Artrose langs beide zijden in de nekwervels zijn de onderliggende oorzaak, het zorgt voor compressie van zijn zenuwkanalen.

Na meerdere pijnlijke behandelingen in pijnklinieken en onderzoeken door specialisten werd de hoofdpijn alleen maar erger. Als laatste redmiddel werd hij doorverwezen naar een gespecialiseerd pijncentrum voor het plaatsen van een neurostimulator. Dit is een techniek waarbij in het achterhoofd onderhuids elektrodes worden geplaatst die verbonden worden met een geïmplanteerde batterij.

Sinds kort wordt deze ingreep terugbetaald bij patiënten met clusterhoofdpijn, maar omdat Rudi niet onder deze diagnose valt komt hij jammer genoeg niet in aanmerking voor deze terugbetaling, er is geen enkele tussenkomst.

Help jij Rudi enige levenskwaliteit terug te krijgen?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-04-2024 gestart
1641x bekeken

Actie georganiseerd door:

Imke Geraerts

Imke Geraerts

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-04-2024 gestart
1641x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog