Help Saan genezen van TSW

Help Saan genezen van TSW
saan bonte

Ik vecht al meer dan 2,5jaar met een aandoening die Topical Steroid Withdrawal wordt genoemd. Dit is mijn laatste hoop.

 

Ik vecht al meer dan 2,5jaar met een aandoening die Topical Steroid withdrawal (TSW) wordt genoemd. TSW wordt veroorzaakt door de vreselijke bijwerkingen van lokale steroïden die worden gebruikt om eczeem en andere huidaandoeningen te behandelen. Ze worden vaak roekeloos overdreven voorgeschreven door dermatologen aan iedereen met lichte huiduitslag, zelfs aan kinderen zo jong als baby's. Ondanks de ernstige bijwerkingen van deze medicijnen, zijn veel artsen zich grotendeels niet bewust van TSW, ontkennen het bestaan ​​ervan volledig en zullen zelfs aandringen op het voorschrijven van meer steroïden aan degenen die al lijden. Hierdoor voelen velen van ons met TSW zich ongezien en ongehoord als we hevige pijn hebben en wanhopig op zoek zijn naar hulp. Sommigen met TSW kunnen jarenlang eindeloos lijden. Sommigen verliezen uiteindelijk de hoop. Sommigen halen het niet uit TSW.

Symptomen van TSW kunnen slopend zijn voor degenen die er last van hebben en ze kunnen jaren aanhouden zonder dat het einde in zicht is. De handtekening van TSW is een full body, felrode, brandende, droge, schilferende, druipende huid die non-stop jeukt. Andere ernstige symptomen zijn slapeloosheid, spierpijn, zenuwpijn, verlies van thermoregulatie, haaruitval, depressie en meer. Het kan zo slopend worden dat velen niet meer kunnen werken en afhankelijk worden van familie voor zorg en ondersteuning. Het kan relaties en carrières beëindigen en het leven en het geluk wegnemen van mensen met TSW.

Helaas is er geen remedie voor TSW en wordt het helaas onvoldoende bestudeerd door de medische wetenschap. Er is geen standaardbehandeling en lotions en crèmes helpen niet bij het genezen van TSW-huid. Er wordt gezegd dat tijd de enige genezer is voor deze aandoening, maar de hoeveelheid tijd varieert van persoon tot persoon, en sommigen kunnen er tien jaar of langer aan lijden.

Ik leef nu al meer 29maand in deze nachtmerrie en heb veel bedlegerige dagen gehad waarbij ik me afvroeg hoe lang ik het nog kan volhouden. Nooit bereid om op te geven, heb ik maanden online gezocht om iets te vinden en te proberen dat zou kunnen helpen, en ik heb eindelijk iets gevonden dat me hoop heeft gegeven.

Cold Atmospheric Plasma-therapie is een opkomende technologie die op medisch gebied wordt gebruikt om wonden op de huid te behandelen door de productie van groeifactoren in de huidcellen te stimuleren. Het heeft veel veelbelovende toepassingen, waaronder de behandeling van lokale ontwenning van steroïden. Het herstelproces tijdens de behandeling kan fysiek zeer belastend zijn voor het lichaam, maar het kan TSW-patiënten helpen hun gezondheid en hun leven terug te krijgen.

Momenteel zijn er slechts 3 klinieken in de wereld die Cold Plasma-therapie aanbieden om TSW-patiënten te behandelen. Een in het VK, Singapore en Thailand. De langstlopende, meest ervaren en meest kostenefficiënte kliniek bevindt zich in Bangkok, Thailand. Ik heb contact gehad met de directeur van de kliniek en met verschillende huidige en voormalige patiënten, die allemaal ongelooflijk positief waren en hoopvol dat ik met de behandeling zal herstellen van TSW. Ik heb mijn afspraken gemaakt en zal de komende maanden naar Thailand reizen om behandeld te worden.

Hier heb ik je hulp nodig.

Tussen reizen, behandeling en accommodatie door lopen de rekeningen voor deze reis snel op. Ik probeer € 10,000 in te zamelen om de kosten van 4-6 maanden reizen, accommodatie en behandeling te dekken.

Hier is de uitsplitsing van de verwachte kosten:

€ 3500 Reiskosten (vliegtickets, dagelijks vervoer, enz.)

€ 1000-1200 per maand voor CAP-behandeling

€ 400-500 per maand voor accommodaties

€ 200-300 per maand voor eten en diverse dagelijkse uitgaven.

Gelukkig is reizen in Thailand erg kosteneffectief, dus alle donaties komen een heel eind. Hoe meer ik kan opvoeden, hoe meer behandelingen ik kan krijgen en hoe beter de vooruitzichten zullen zijn om te herstellen van TSW.

Als ik ooit op welke manier dan ook een positieve invloed op je leven heb gehad, zou het heel veel voor me betekenen als je mijn reis zou kunnen ondersteunen om mijn gezondheid en mijn leven terug te krijgen. Ik geloof dat het de bedoeling was dat ik deze reis zou maken, zodat ik me bewust kan worden van deze vreselijke toestand. Ik hoop dat door vocaal te blijven en mijn worstelingen te delen, ik anderen kan helpen dit lot te vermijden. En als ze al met een soortgelijke situatie te maken hebben, dan kan ik ze misschien wat hoop geven.

Ik kijk uit naar een dag waarop ik weer de dingen kan doen waar ik van hou, met de mensen van wie ik hou, en mijn best kan doen om het leven van de mensen om me heen te helpen verbeteren.

Bedankt, uit de grond van mijn hart.

Saan

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-05-2023 gestart
688x bekeken

Actie georganiseerd door:

saan bonte

saan bonte

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-05-2023 gestart
688x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog