Help Shanna haar grootste droom waar maken, na zware financiële oplichting

Help Shanna haar grootste droom waar maken, na zware financiële oplichting
Shanna Kimpe

Dit is mijn laatste hoop op financiële zekerheid voor mijn grootste droom na zware oplichting waarbij ik al mijn geld verloor

 

Dag Lieve mensen, 

Ik vind het zeer moeilijk om dit te moeten doen, ik heb nog nooit in mijn leven iemand om geld moeten vragen. Maar dit is echt mijn laatste hoop.

Mijn naam is Shanna, ik ben een alleenstaande vrouw van 28 jaar. Helaas ben ik slachtoffer geworden van een grootschalige oplichting. De oplichters zijn er met een aanzienlijk groot bedrag vandoor, of met andere woorden, met iedere euro die ik had. Zowel mijn spaarrekening als mijn zichtrekening zijn volledig leeg geplunderd.

De bank en de politie doen wat ze kunnen maar er is mij al uitdrukkelijk verteld dat de kans klein is dat ik mijn geld terug zal krijgen.

Ik zag samen met mijn geld, alles wat ik in vele jaren heb opgebouwd en mijn toekomst, verdwijnen. Ik heb helemaal niets meer en ben radeloos!

Ik zit momenteel ook midden in een fertiliteitstraject, zo'n traject op zich kost heel wat centjes. En zoals iedereen weet kun je geen kindje opvoeden zonder geld. Het laatste wat ik wil doen is mijn grootste droom om mama te worden opgeven voor een paar oplichters.

Ook mijn hondje heeft heel wat medische hulp (onderzoeken, medicatie) nodig voor zijn hartje. Hij krijgt bijna dagelijks aanvallen en zonder de juiste medicatie krijgen we dat nooit onder controle. Maar ook dat kan ik nu niet meer betalen.

Deze fundraising is mijn laatste hoop om er financieel terug bovenop te komen, om te kunnen leven, mijn hondje te kunnen helpen, mijn droom waar te maken en om mijn toekomst terug op te kunnen bouwen.

Alle beetjes helpen en ik zal eeuwig dankbaar zijn.

Alvast bedankt,

Shanna

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-08-2023 gestart
18044x bekeken

Actie georganiseerd door:

Shanna Kimpe

Shanna Kimpe

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-08-2023 gestart
18044x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog