Helpen jullie Inge haar bucketlist afwerken?

Helpen jullie Inge haar bucketlist afwerken?

We willen Inge haar laatste wensen in vervulling laten gaan

 

Hey iedereen, willen jullie even de tijd nemen Inge haar verhaal te lezen?

3 jaar geleden kreeg Inge de diagnose borstkanker. Op 34 jarige leeftijd verloor ze hierdoor haar rechter borst en okselklieren, maar door de chemo ook haar haar, door de bestralingen haar energie en door de hormoontherapie is ze zichzelf helemaal verloren.

Ze heeft er alles aan gedaan op terug te vechten en zoveel mogelijk terug de oude Inge te worden. Dit lukte met vallen en opstaan maar het laatste jaar zagen we terug de levensvreugde.

In juni na extra onderzoeken kreeg ze alweer een klap te verwerken. De kanker is terug en dit keer verspreid met uitzaaiingen op verschillende plekken in haar lichaam waaronder 3 ruggenwervels.

Na verschillende bezoeken in het ziekenhuis en talrijke onderzoeken is het verdict gevallen, Inge zal niet meer genezen, dokters geven haar nog maximum tussen 2 en 5 jaar als de behandelingen die ze nu zal krijgen aanslaan.

Ook zal ze door de uitzaaiingen in de ruggenwervels in een rolstoel belanden.

Inge is een vechter en zal er alles aan doen om zo lang mogelijk hier te blijven dat staat vast. Ze heeft niet voor niks de bijnaam The Pink Warrior.

Ze is nu een bucketlist aan het opstellen met dromen die ze nog gaat proberen verwezenlijken.

Daarom starten we deze inzamelactie op om nog zoveel mogelijk dromen te realiseren en haar nog een mooie tijd te bezorgen.

Willen jullie ook je steentje bijdragen?

Veel liefs

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-08-2024 gestart
5130x bekeken

Actie georganiseerd door:

M D

M D

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-08-2024 gestart
5130x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog