Helpen steun Geld

Helpen steun Geld
Deel deze actie via:

Schuld betalen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo ik ben hasib. Ik doof geboren. ik heb probleem schuld. Bang ik huis kwijtraken. Zelf oplossen schuld kan lukt mij niet. Wil je alsjeblieft mij helpen?


Goed om te weten is dat Hasib van huis uit Moslim is, hij is twee jaar geleden van geloof veranderd in Christen, dit heeft wel gevolgen voor zijn contact met de familie, ze zijn boos op hem dat hij Christen is, dus op dat gebied leeft hij op gespannen voet.


 

Jullie schrijven dat 7000 euro heel helpend zal zijn, maar noemen ook een bedrag van 7000euro. We snappen dat alle bedragen helpen, maar:

- Kunnen jullie verduidelijken hoe de 8000 euro helpend kan zijn en welk gat er dan nog ligt?

Hasib is misbruikt als muilezel door foute figuren, door

Hij heeft destijds aangifte gedaan bij de politie, en de bank heeft zijn rekening uit veiligheid overweging geblokkeerd. Als begeleider hebben we toen na een langdurig traject na 6 weken weer een nieuwe rekening kunnen regelen. Hij had hierdoor een 6 weken betaalachterstand opgebouwd. Hasib heeft een Wajong uitkering van 1119 euro, daar moet hij zelfstandig van leven, je kunt begrijpen dat dit grote ge

- En waar die achterstanden van zijn. Gaat het om huur, gas, water, verzekeringen?

Op dit moment achterstanden/ betaalregelingen: GBLT, Zorgverzekering 2x, Water, Gas&Licht, CAK, UWV

- Kunt u een eventueel ‘gat’ wat nog blijft, binnen redelijke termijnen zelf aflossen zonder dat er incassobureaus ed worden ingeschakeld?

De reden dat we hulp vragen is omdat dhr. nu al zijn geld nodig heeft om de vaste lasten en de daardoor opgebouwde betaalregelingen te kunnen betalen, hij houdt niet genoeg geld over om normaal boodschappen ed te kunnen doen.

Daarnaast geeft de financiële problemen erg veel stress en onrust bij dhr.

We hebben een rekensommetje gedaan, er staat nu een betaalbedrag open van 9000 euro wat dhr. moet betalen, daar zitten enkele betaalregelingen bij in, maar het meeste staat daar nu op dit moment nog van open. Meer betaalregelingen is ook geen optie gezien het lage inkomen.

 

 

Met vriendelijke groet hasib
Ik heb een GGZ behandeling gehad. Alleen toen bleek dat GGMD geen contract heeft met mijn zorgverzekering. Hierdoor moest ik veel zelf betalen. 
 

Er is een deel vergoed en dit geld heb ik gekregen. Alleen ik begreep niet dat ik dit geld niet mocht uitgeven. Ik snapte niet goed waarom ik dat geld van zorgverzekering kreeg. Ik heb andere schulden afbetaald en leningen terug betaald die ik open 9000 had staan. Hierdoor is schuld ontstaan bij Infomedics.

kan ik kan niet alles 1 keer betalen 

 

kan jullie helpen steun 
NL17INGB0637650166

ik ben christelijke 

Met vriendelijke groet hasib 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-11-2022 gestart
171x bekeken

Actie georganiseerd door:

Hasib Sultani

Hasib Sultani

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-11-2022 gestart
171x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden