Helpende handen voor scholieren uit Oeganda

Helpende handen voor scholieren uit Oeganda
Miqel Jak

Miqel 15 jaar. Wil kinderen helpen in oeganda voor een betere toekomst. Samen met UP4S helpen wij scholieren in Oeganda

 

Hoi, ik ben Miqel, 15 jaar. Ik ben samen met 20 andere leerlingen van Jan Arentsz geselecteerd om deze betekenisvolle reis te maken. Vanaf 13 feb tot 23 feb 2025. Gezien het feit dat ik 15 ben en al twee banen heb (bij Dekamarkt en als fietsenmaker), heb ik hulp nodig.

Bij aankomst krijgen we eerst een rondleiding met uitleg over het project, de scholen en alles eromheen, en maken we kennis met onze buddy, die ons de komende 10 dagen gaat begeleiden en informeren over de gang van zaken. We overnachten op UP4S. We gaan de kinderen lesgeven op Kidsgear, een andere school bezoeken, en met onze buddy kijken welke werkzaamheden we daar kunnen oppakken. Denk hierbij aan graaf- en schepwerk om akkers te verbouwen, zaden planten, of schilder- en schuurwerk om gebouwen te onderhouden. Daarnaast geven we schoolspullen weg die de kinderen hard nodig hebben. We willen ook een lach op hun gezicht brengen door spelletjes te spelen en te sporten, want ze verdienen het om plezier te hebben. De rest van het programma vullen we nog in en kijken we waar we nog meer kunnen ondersteunen.

Ik help vaak mee aan goede doelen, zoals de lokale kinderboerderij, waar ik klusjes doe (zie foto), en elk jaar help ik kinderen met een beperking om te kunnen sporten (zie foto). Daarom wil ik deze kans om een verschil te maken in Oeganda zeker niet missen.

Zou u mij kunnen helpen deze reis mogelijk te maken, zodat ik het verschil kan maken voor al deze kinderen?

Met vriendelijke groet,
Miqel

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
20 uur geleden gestart
69x bekeken

Actie georganiseerd door:

Miqel Jak

Miqel Jak

 
Actie loopt tot 13-02-2025

Donaties

 
Toon alle donaties
20 uur geleden gestart
69x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog