HERINNERINGEN MAKEN MET DE CAMPER

HERINNERINGEN MAKEN MET DE CAMPER
Deel deze actie via:

Slechts 1 korte hagelbui heeft voor de familie Gorter gezorgd dat ze dit niet meer kunnen doen.

 

Als vrienden van Teddo, Marloes, Tygo en Nova-mila Gorter willen we graag jullie aandacht vragen voor het volgende:

Dit gezin heeft al een aantal jaren veel pech. Bij Marloes werd een paar jaar terug, ze was toen 28, borstkanker geconstateerd. Na operaties, chemo's en bestralingen is ze daar weer bovenop gekomen. Maar tijdens de hormoonbehandeling die ze naderhand onderging werd bij hun toen 11-jarige zoon Tygo lymfeklierkanker ontdekt. Na veel zware behandelingen kwam hij als overwinnaar uit de strijd.

Toen alles met Tygo weer de goede kant op ging, kreeg Marloes, inmiddels 34, de tijding dat de borstkanker toch was uitgezaaid in de longen, botten en milt. Dit is niet meer te genezen. Er is nu een behandelplan op gezet om haar leven zo lang mogelijk te rekken en zolang dit leefbaar is gaat Marloes er helemaal voor! 

Op zo'n moment ga je als gezin op zoek naar iets waar je samen plezier aan kunt beleven en ontspanning uit kan halen, gewoon ook omdat je dat echt nodig hebt! Of zoals Marloes het zegt: we wilden herinneringen gaan maken die vooral de kinderen later dierbaar zullen zijn. Daarom werd er geld bij elkaar gelegd, en in september 2021 werd een camper aangeschaft. En dat bleek een gouden greep voor de hele familie! Het was het sparen meer dan waard, want alle vier beleven ze er enorm veel plezier aan! 

En zo brak de zomervakantie van 2023 aan. Op naar Luxemburg en Frankrijk. Volop genieten samen... tot woensdag 24 augustus, half vier in de middag. Er leek een regenbuitje aan te komen, maar dat veranderde in een verschrikkelijke hagelbui, met hagelstenen zo groot als golfballen. Het duurde maar een minuut of vijf, maar in die paar minuten  werd de camper van de Gorters totaal kapot gebeukt door duizenden van die enorme hagelstenen. Hoeveel pech kan je als gezin hebben. 

Hun 20 jaar oude, maar super fijne camper werd 'total loss' verklaard. En de dagwaarde en eigen bescheiden spaarpot zijn bij lange na niet toereikend om zomaar een andere aan te schaffen!

Zo komen we bij onze vraag: wie kan en wil ons financieel helpen zodat we het gezin Gorter weer een camper in kunnen krijgen? We snappen best dat het niet iets is van levensbelang  en het lijkt een bijna onmogelijk verzoek, maar samen met hen, met jullie en onze 'netwerken' is er misschien een kans om dit te realiseren, of een grote stap in de goede richting te zetten! We zouden dit gezin, dat al zo veel tegenslagen heeft te verduren, zo graag gunnen dat ze nog veel meer mooie herinneringen kunnen maken! Voor nu, maar ook voor later als alles anders zal zijn....

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 6 dagen geleden gestart
2116x bekeken

Actie georganiseerd door:

Alfred de Jong

Alfred de Jong

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 6 dagen geleden gestart
2116x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog