Het aanpakken van chronische ziekten als kankers en auto-immuunziekten

Het aanpakken van chronische ziekten als kankers en auto-immuunziekten

Het doel is middels juridische procedures overheden en medische sector te dwingen tot actie en de status-quo te doorbreken

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

De media staan er bol van: er is een dramatische groei van het aantal kankers, auto-immuunziekten en neurodegeneratieve ziekten met als gevolg een overbelaste zorg en stijgende kosten. 

Maar de medische sector functioneert niet altijd adequaat in de verkenning van chronische ziekten. De sector heeft grote structurele problemen. De overheid dan wil pas dan reageren op nieuwe ontwikkelingen in de medische wereld als deze goed zijn bevonden in en door die medische wereld. 

Grote veranderingen zoals een nieuwe kijk op chronische ziekten komen daarom niet aan de oppervlakte. De medische sector zal dit om allerlei redenen - juridische onzekerheden maar ook meer dubieuze redenen - niet opduwen en overheden zullen geen gunstig klimaat creëren met rechtszekerheid en duidelijkheid over de regelgeving voor de actoren omdat ze op de sector gaan zitten te wachten. Deze Catch-22-situatie tussen medisch onderzoek en beleidsvorming houdt verandering tegen en houdt onze maatschappij ziek. 

Door middel van een gerechtelijke procedure wil ik die status quo doorbreken, overheden dwingen beleidsvorming ter hand te nemen, de krachten voor verandering vrij te maken en de geneeskunde in staat te stellen zichzelf opnieuw uit te vinden.

De casus:

Een algemeen geaccepteerd concept in de geneeskunde is dat er een 'fase van tolerantie' zit in onze immuniteit. Tijdens deze fase zouden vreemde elementen door onze cellen worden getolereerd voordat ze om interventie van het immuunsysteem vragen. Maar deze lang gekoesterde overtuiging klopt niet: de micro-immuunregulatie in de cellen begint al heel vroeg, lang voordat antilichamen de hulp van systemische immuniteit activeren. Auto-immuniteit is niet alleen een reeks ziekten, het is ook een normaal fysiologisch proces in gezonde cellen van alle normale gezonde individuen.

Zoals beschreven in de bijlagen onder de links hieronder hebben de meeste chronische ziekten een gemeenschappelijke virale etiologie, namelijk het herpesvirus. Bijna 100% van de mensen is besmet met het herpesvirus, en draagt dit virus levenslang mee. 

Chronische ziekten worden gestart door activering van retro-virale elementen diep in onze cellen door een samenwerking van herpesvirussen. Het denken is verankerd in de recente medische literatuur. Het wordt ondersteund door professoren in de geneeskunde, maar ze aarzelen om zich in dit stadium uit te spreken.

Ondanks de risico's voor gevestigde praktijken in de geneeskunde, kunnen we niet om het simpele feit heen dat onze wereld zieker en zieker wordt met een drastische toename van het aantal kankers, auto-immuunziekten en neurologische ziekten. Die trend kunnen en moeten we stoppen!

Er is een kans om te profiteren van het nieuwe denken. Als er maar een kleine kans is dat het nieuwe denken klopt, is het aan de regeringen om daar met grote snelheid en kracht achteraan te gaan. Overheden moeten worden aangemoedigd om via goed gefinancierde programma's dringend nieuwe onderzoeksinspanningen te lanceren naar de kwestie van de virale etiologie als een centraal thema van chronische ziekten. Tegelijkertijd moeten regeringen een nieuw gezondheidsbeleid bevorderen dat een gunstige omgeving creëert met rechtszekerheid en duidelijkheid over de regelgeving voor de actoren. 

De kloof tussen enerzijds de huidige medische praktijk en medisch onderzoek en anderzijds het nieuwe denken is immens en lijkt bijna onoverbrugbaar. Het blijkt heel moeilijk om de boodschap over te brengen op de medische gemeenschap die vaak in verschillende werelden leeft, met hun eigen achtergronden en overtuigingen. Bovendien zijn er enorme juridische en regelgevende onzekerheden die samenhangen met een verschuiving van het medische paradigma. 

Alleen met de hulp van de overheden kan een verandering in het medische paradigma worden gemaakt. Overheden zijn diep betrokken bij medische zaken en zullen niet staan te trappelen om kwesties als vaccinatieschema's onder de loupe te nemen. Maar ze zullen er uiteindelijk niet onderuit komen omdat onze maatschappij zieker en zieker wordt met een dramatische toename van het aantal chronische zieke mensen.  

Onder de links vindt u enkele documenten die deze zaak verduidelijken.

https://drive.google.com/file/d/1suBgdNi5CykF8sDNJQdo7DhDm1oifZlF/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1aLJKuN4GYiCL6bSMZqyJu_AvWOAJw3Dx/view?usp=share_link

https://drive.google.com/file/d/1A6D8r0vReKhL3LVhwU7vGDIJpOfnZMcJ/view?usp=share_link

 

 

 


 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30-05-2023 gestart
50x bekeken

Actie georganiseerd door:

Leo Koolen

Leo Koolen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-05-2023 gestart
50x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Juridisch
Misbruik melden