Het in orde stellen van de tanden

Het in orde stellen van de tanden

De mond en tanden moeten dringend bekeken en vermaakt worden.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve allemaal,

Doordat het de laatste jaren financieel moeilijk was en er altyd wel een andere kost de kop opstak is het enorm erg gesteld met het gebit van mijn vriendin. Zij heeft dit zelf verwaarloosd aangezien er elke keer iets anders te betalen viel.

Ondertussen is het de afgelopen maanden enorm veel verslechterd en heeft ze nu ook elke dag pijn. Niet enkel bij het eten of drinken van iets maar ook gewoon zomaar. Haar ene kies is volledig afgebroken en de zenuw ligt bloot toch is er op dit moment financieel geen ruimte. 

De ziekenbond betaald een stukje terug maar eerst moet alles wel betaald worden. De tandarts heeft haar gebit bekeken en op dit moment kan hij nog wel wat tanden redden,ook moeten er wel een paar getrokken worden en ontzenuwd.

Deze actie dient dus om haar een stukje op weg te helpen zodat het niet nog erger word. Ze schaamt zich ook enorm voor de staat waarin haar gebit is.

Mensen die centen dineren en hun gegevens achterlaten willen we gerust op de hoogte houden met hoe alles verloopt zodat ze ook zien dat hun geld niet zomaar afgetroggeld is maar oprecht iemand vooruit geholpen hebben.

We hebben het bedrag op 1000 euro gezet en hetgeen teruggekregen word van de ziekenkas willen we dan ook nadien gerust doneren aan andere mensen die het kunnen gebruiken.

Dit is enkel en alleen een actie om haar mond terug in orde te zetten en om haar van die verschrikkelijke pijn af te helpen.

Dank bij voorbaat.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-02-2024 gestart
68x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ajnat Snamleb

Ajnat Snamleb

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-02-2024 gestart
68x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden