Hevige branden in Alexandroupolis in Griekenland

Hevige branden in Alexandroupolis in Griekenland
Deel deze actie via:

Al een hele tijd is het fel aan het branden in Griekenland. Ook in de regio Alexandroupolis zijn de burgers zwaar getroffen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste allen,

Mijn actie staat reeds meer dan een week actief en ik kon voor mijn vrienden nog niks inzamelen. Wat doe ik verkeerd ? Gezien ik op deze bol niet veel tijd meer heb, wil ik toch nog even aandringen op wat financiële steun voor m'n Griekse vrienden

Als absolute fan van Griekenland. Ik kom  al jaren in de regio Alexandroupolis. Ik heb er vrienden gemaakt voor het leven.Grieken zijn fantastische, gastvrije en vrijgevige mensen!

Dit jaar is het me niet gelukt om hen te bezoeken, en dan gebeurt er zoiets. Ongeloofelijk! 

Ik kreeg begin dit jaar te horen dat ik terminaal ziek ben. Door de vele behandelingen om de pijn draaglijk e houden, was ik niet in staat om naar Alexandroupolis af te reizen.

Griekenland is een fantastisch land, maar het sociale vangnet dat wij in België kennen, bestaat daar niet. 

Onze talrijke vrienden die alles kwijt zijn, zitten met de handen in het haar. Van overheidssteun is weinig sprake. Er is humanitaire hulp qua voedsel, kleding en dergelijke. Maar een nieuw dak boven het hoofd is bijna onmogelijk voor sommige, mede door hele slechte verzekeringspolissen die zijn afgesloten. 

Wanneer het gaat over de mensen in Oekraïne, is inzamelen heel makkelijk. Maar uiteindelijk zijn deze slachtoffers er even slecht aan toe: getraumatiseerd en zonder iets blijven ze over.

Daarom wil ik graag voor mijn Griekse vrienden geld inzamelen om ze een voorzet te kunnen geven voor de heropbouw van hun bezittingen en woningen. 

Ik wil nog 1 goede daad doen voor ik er niet meer ben.

Ik heb niet veel tijd meer, dus asjeblieft, wees gul, voor hen. Ik heb het niet meer nodig.

Alstublieft, help hen met jullie steun terug op weg naar een nieuw dak boven het hoofd, een nieuw toekomst voor hun kinderen, een nieuw  leven !

Griekenland is niet duur. dus met het gewenste in te zamelen bedrag kan ik zeker heel wat mensen terug aan een woonst en toekomst helpen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-08-2023 gestart
45x bekeken

Actie georganiseerd door:

Beyens Jan

Beyens Jan

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-08-2023 gestart
45x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Brand
Misbruik melden