Hope for Alex

Hope for Alex

We geven Alex hoop voor de toekomst

 

Bedankt dat je dit leest 💙

Alex is een 11-jarige jongen en heeft de spierziekte van Duchenne. Deze slopende ziekte breekt zijn spieren langzaam af.

Er is tot op heden geen medicijn en de levensverwachting van Alex is beperkt.

Een paar jaar geleden kon Alex alles wat andere kinderen ook kunnen: lopen, rennen, klimmen.. En voetballen, wat hij het liefste doet.

De afgelopen jaren verloor Alex het vermogen om te lopen en te staan en sinds kort zit Alex fulltime in een rolstoel. Het duurt waarschijnlijk niet lang meer tot hij niet meer zelfstandig kan eten. Of lachen. En het hart is ook een spier..

Maar nu is er hoop voor Alex en alle kinderen met Duchenne!

Er is een behandeling beschikbaar die de effecten van Duchenne kan vertragen. Dit medicijn is door de FDA goedgekeurd en is echt revolutionair voor een kind zoals Alex dat nog zoveel te leven heeft!

Omdat zijn gezondheid zo snel achteruit gaat, leeft de familie van Alex in een race tegen de klok. Alex’ situatie verslechtert snel en hij heeft zo snel mogelijk het medicijn nodig om de ziekte te vertragen.

Helaas is de behandeling erg duur en weigeren zorgverzekeraars de kosten te dekken.

Mijn naam is Lernik en Alex is mijn neefje. Ik heb zijn ouders, Lousin & Nicolas, zien verhuizen voor Alex naar een warmere plek, wat beter is voor zijn gezondheid. Ze doen er alles aan om hem te helpen. Ze hebben nu zelfs hun huis te koop gezet om zijn medicatie te kunnen bekostigen. Deze behandeling is namelijk hun laatste hoop.

Daarom vraag ik je om waar het kan te helpen geld in te zamelen voor de behandeling die het leven van Alex zou kunnen redden.

Help en/deel alsjeblieft. Ieder bedrag is welkom. Heel erg bedankt!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-06-2022 gestart
1537x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lernik Hartman

Lernik Hartman

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-06-2022 gestart
1537x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog