Hulp aan Syrië - Aleppo

Hulp aan Syrië - Aleppo

Steun Syrie - Aleppo in deze harde strijd om te kunnen (over)leven!

 

Turkije en Syrië zijn getroffen door een aardbeving met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter. Veel gebouwen zijn ingestort en er zijn in beide landen op dit moment al meer dan 19.000 dodelijke slachtoffers gemeld.

Aleppo is een provincie in Syrië, en is zwaar getroffen door de aardbeving. Aleppo was nog in weder opbouw van de oorlog, en is opnieuw geheel verwoest. 

Zo ook de familie van Ibrahim en zijn omgeving is zwaar getroffen door de aardbeving. Wij zijn een steunactie gestart voor het sturen van geld. Van dit geld wordt er in Aleppo materialen gekocht. Hierbij kun je denken aan, dekens, warme kleding, voedsel zoals melk en brood, schoeisel en overige eerste levensbehoeften. 

Aleppo is nog steeds wachtende op hulp van buitenaf, daarom zijn wij gestart met regelen van deze materialen. Echter moeten ze in Syrië wel gekocht worden, omdat de hulp tot op heden niet op gang komt. Aleppo is slecht bereikbaar, omdat de wegen opengebroken zijn, en tevens nog verwoest door de oorlog. 

De inwoners leven groten deels op straat, zonder woning, zonder eten en drinken en zonder veilige omgeving, en in de kou (het vriest!!).

Het is machteloos om toe te kijken en weinig te kunnen doen. Daarom sturen wij hulp vanuit onze familie in Aleppo naar de andere burgers in Aleppo om deze materialen te kopen en te brengen, naar diegene die het ook echt nodig zijn!!! 

Help jij ons mee met een donatie? Alle kleine beetjes helpen, zo kunnen we met ze allen zorgen dat er een beetje hoop is voor de overlevenden! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-02-2023 gestart
853x bekeken

Actie georganiseerd door:

Selina Teunissen

Selina Teunissen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-02-2023 gestart
853x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog