Hulp bij bekostigen behandeling van mijn zoon

Hulp bij bekostigen behandeling van mijn zoon
Deel deze actie via:

We hebben financiële hulp nodig voor het bekostigen van de behandelingen van mijn zoon

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo iedereen,

Wat fijn dat u de tijd neemt om mijn verhaal te lezen. Ik ben een alleenstaande mama van 2 lieve schatten van zoontjes. Voor hen doe ik echt alles!

Mijn zoon van 8 jaar heeft vorig jaar de diagnose AD(H)D en DCD (= een motorische coördinatiestoornis) gekregen waardoor het leren moeizaam verloopt. Het gaat hier om een complexe situatie omdat hij buiten deze 2 diagnoses ook een automatisatie probleem heeft op alle domeinen. Zelf heeft hij het hier ook enorm moeilijk bij. Hij is zeer onzeker, heeft enorme faalangst en is ook hoogsensitief. 
Om deze problematiek aan te kunnen pakken is hij gestart met logopedie 2 x per week  en ook therapie bij de psycholoog. Deze kosten lopen enorm op. En als alleenstaande is het niet meer mogelijk om dit te bekostigen. Daarom vraag ik jullie hulp zodat hij toch zijn nodige behandelingen kan blijven volgen en zo de kans krijgt om zich verder te blijven ontwikkelen. 
 

Ondertussen heeft ook mijn bakfiets, wat mijn enige vervoersmiddelen is, het begeven! Ik heb deze echt nodig om mijn kinderen naar school te kunnen brengen. Doordat mijn zoon DCD heeft is het voor hem onmogelijk om lange afstanden te fietsen. We leggen elke dag 18 km af. Ik kan het momenteel wegens financiële moeilijkheden niet betalen op hem te laten maken.

Wij zouden echt geholpen zijn bij elke financiële steun die we zouden kunnen krijgen. Zelf probeer ik ook heel veel om kosten te beperken. Gratis spullen, voeding,… want ook dit wordt moeilijk om te betalen.

Ik hoop echt dat we hier snel uitgeraken want het is enorm zwaar!

Ik ben altijd bereid om meer uitleg te geven moesten jullie meer info wensen.

Ik wil jullie echt oprecht bedanken om ons te willen helpen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-11-2023 gestart
72x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stefanie Van De Walle

Stefanie Van De Walle

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-11-2023 gestart
72x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden