Hulp op 4 poten

Hulp op 4 poten

Hoi allemaal, Ik ben Kim! Ik ben 20 jaar en ben keihard bezig met mijn herstel, kun jij mij een pootje helpen?

 
€ 0 ingezameld

Hoi, ik ben Kim! 20 jaar en woon in Apeldoorn. Ik heb helaas geen makkelijke jeugd gehad. ik heb veel traumatiserende dingen meegemaakt en opgegeven moment vastgelopen met mezelf. Een hulphond zou mij kunnen helpen mijn leven weer op te pakken. Wil jij mij hier bij helpen? 

lees hieronder een klein stukje van mijn verhaal. Ik voel me niet prettig om in detail te Gaan op het internet dus dit is een oppervlakkige beknopte versie, mocht je vragen hebben stuur mij privè een berichtje.

 Mijn moeder koos ervoor om uit het leven te stappen toen ik 2 was. ik woonde daarna bij mijn vader die door zijn depressie niet voor mij kon zorgen. Ik kreeg niet de liefde, tijd en aandacht die een kind nodig had en daardoor werden er verschillende rechtszaken aangespannen door mijn oma. Ik moest als kind enorm snel volwassen worden om brieven te schrijven naar rechters te praten met advocaten en tegelijkertijd voor mezelf te zorgen, want ook al waren er mensen bezig met ruzie maken over wat zij dachten dat het beste was voor mij, was er niemand die er zorgde voor mij. Ik ontwikkelde een hechtingsstoornis en werd op mijn 14e uit huis geplaatst. Ik kwam terecht in de jeugdzorg en liep daar wederom meerdere trauma’s op, voelde mij enorm alleen en verhuisde van instelling naar instelling. Op mijn 18e verhuisde ik naar de plek waar ik nu nogsteeds woon, een fijne, warme plek waar ik mij voor het eerst thuis voel. nu was het aan mij de taak om alles wat er is gebeurd te verwerken, maar dat gaat niet zo makkelijk.. en ik ben enorm met mijzelf in de knoop geraakt. Ze hebben het al wat langer over een Hulphond, maar ik woonde steeds op plekken waar je geen huisdieren mocht hebben of alleen kleine huisdieren, dat is nu anders en ik wil dat traject graag aangaan. Een Hulphond zou mij enorm kunnen gaan helpen in het weer oppakken van mijn leven, mij steunen bij de angsten die ik voel door de dag heen, tijdens dagbehandelingen en therapie en hij zou mij kunnen helpen tijdens paniek aanvallen, dissociaties, her belevingen enzovoort.. maar het Kost ongelofelijk veel geld, wat niemand zo even heeft liggen, dus besloot ik de hulp van de buitenwereld en het internet te gebruiken in de hoop dat die mij kan helpen om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Ik vraag niet om veel, want ook met kleine beetjes gaan we er komen! Wil jij mij een pootje helpen?

 

liefs kim! 


kimwijma03@gmail.com

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-12-2023 gestart
584x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kim Wijma

Kim Wijma

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-12-2023 gestart
584x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog