Hulp voor lieve Koda

Hulp voor lieve Koda

De beste vriend van een hele lieve dame is ziek. Zonder hulp moet ze met spijt in haar hart toezien hoeveel hij afziet.

 

Door de vzw Care for us maakte ik kennis met een hele lieve dame die steeds bereid is om binnen haar mogelijkheden ook anderen te helpen en ondersteunen waar ze maar kan.
Nu is haar beste vriend, haar hond Koda, heel erg ziek.  Hij heeft dringend een allergietest nodig en speciale voeding, zo niet dan voelt hij zich ellendig en vergaat hij van de jeuk.  De test kost 150 euro en ook de speciale voeding is een maandelijkse kost van ong. 150 euro.  Mensen met huisdieren weten dat je net zoals bij je kinderen je eigen eten uit je mond spaart om je huisdieren te geven wat ze nodig hebben.  Jammer genoeg is de dame zelf chronisch ziek en heeft ze maar een kleine uitkering waarvan ze dan ook nog haar opgroeiende puberzoon moet onderhouden.  Je begrijpt wel dat er dan niets meer overschiet voor haar zelf dus momenteel is ze gestopt met het zelf nemen van haar broodnodige supplementen. Alles om haar lieve Koda te helpen.
Kan je haar aub wat steunen door een centje te storten op haar rekening met als vermelding “hulp voor Koda”. Zo kan Koda krijgen wat hij nodig heeft maar kan zijn baasje ook nog voor haar eigen gezondheid blijven zorgen.
Laat jullie hart spreken aub.  Alvast bedankt.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-01-2022 gestart
661x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sandra Galland

Sandra Galland

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-01-2022 gestart
661x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden