Hulp voor Mark en zijn dochter !!!!

Hulp voor Mark en zijn dochter !!!!
Deel deze actie via:

Door een Bacterie die Mark heeft opgelopen en daar ziek van is geworden staat zijn wereld op zijn kop !!!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Help Mark en zijn dochter weer een zorgeloos leven te geven 
Hij had een normaal en gelukkig leven zonder zorgen,samen genoten ze van uitstapjes en  deden leuke dingen,sinds zijn vrouw een aantal jaar geleden overleden is zijn ze nog hechter geworden hij heeft alles voor haar over en doet het goed als vader.

Van de een op de andere dag voelde hij zich niet lekker en dacht aan een griepje,al snel werd het erger en voelde hij zich steeds zieker worden en kreeg verlamming  verschijnselen,na onderzoek bleek hij de bacterie Botulisme bij zich te hebben,Botulisme is een ernstige ziekte bij dieren en mensen die gepaard gaat met verlammingsverschijnselen met mogelijk dood tot gevolg. Vrijwel altijd wordt de ziekte opgelopen door het binnenkrijgen van gifstoffen die worden gemaakt door de bacterie Clostridium botulinum.

Botulisme is een moeilijk te behandelen vorm van vergiftiging. Als het toxine eenmaal in de zenuwuiteinden is doorgedrongen zijn er geen medicijnen beschikbaar om de werking van het toxine tegen te gaan. Het succes van behandeling is sterk afhankelijk van de hoeveelheid opgenomen toxinen en het stadium van de ziekte. Bij een snelle diagnose is het succes van behandeling het grootst.
Zijn dochter is nu ondergebracht bij vrienden,we hopen dat ze weer samen met haar vader terug kan naar huis,en dat Mark weer geneest,maar daar kunnen ze nog niets over zeggen.

Er zijn intussen veel onkosten gemaakt en de rekeningen stapelen zich op,maar zijn dochter is te jong om dat te regelen,ze mogen nu niet op straat komen te staan.

Ik heb haar beloofd om te proberen iets te kunnen doen,maar zelf heb ik de financiën niet om te helpen,daarom probeer ik het via een inzamelingsactie bij elkaar te krijgen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-09-2023 gestart
28x bekeken

Actie georganiseerd door:

Corrie Cornelissen

Corrie Cornelissen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-09-2023 gestart
28x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden