Inzamelactie voor MS-patiënte Sanne

Inzamelactie voor MS-patiënte Sanne
Kelly vleminx
Deel deze actie

Crowdfunding voor MS-patiënte Sanne. Zij krijgt van het F.O.D. geen invaliditeitsuitkering en mag niet werken door ziekte.

3 donaties
€ 25 van € 150.000 ingezameld

Dag iedereen,

Graag zou ik een crowdfunding willen starten voor mijn beste vriendin Sanne. Een paar jaar geleden heeft ze de diagnose MS gekregen. Een diagnose die haar op de dag van vandaag nog altijd heel zwaar ligt.

Dit heeft haar hele leven omgegooid. Sanne was altijd een bezige bij en wilt nog altijd zoveel mogelijk doen, maar door haar ziekte is dit heel moeilijk. Ze mag niet meer werken omdat dit lichamelijk niet mogelijk is en daarbij krijgt ze ook nog eens geen enkele hulp in huis aangezien ze hier ook geen recht op zou hebben. 
In haar dagelijkse leven lijd ze dan ook nog eens door haar zware ziekte aan een zware depressie en moet ze ook 2x/week naar de revalidatie gaan voor haar spieren zo soepel mogelijk te houden. Daarbij komt ook nog eens dat ze 2 keer per jaar chemo krijgt toegediend voor haar klachten te verminderen.

Ze is omwille van haar ziekte en het feit dat ze niet mag werken van haar prof, al verschillende keren gaan aankloppen bij het F.O.D. voor een invaliditeitsuitkering en telkens wordt dit geweigerd. Dit omdat ze zo gezegd nog veel kan, terwijl Sanne altijd alles van de positieve kant bekijkt en alleen maar haar goede momenten verteld, wordt er niet gekeken naar de momenten waar ze overal hulp bij nodig heeft en niks kan.

Het komt er dus op neer dat ze helemaal geen inkomen heeft en ik zou haar graag willen verder helpen. Zodat ze toch alweer een hele tijd verder kan, zonder dat ze bij mensen moet aankloppen voor financiële hulp en ze eindelijk dat stukje onafhankelijkheid heeft wat ze altijd heeft willen hebben.

Het is dus echt een actie waar ze toch een paar jaar mee verder zou kunnen als het totale bedrag wordt behaald.

Help jij Sanne ook? Elke gift word geapprecieerd!

Alle giften worden direct op Sanne haar rekening gestort en het zou fijn zijn mochten we al een groot deel van het totale doel bereiken tegen haar verjaardag dit jaar.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-07-2022 gestart
443x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Kelly vleminx

Kelly vleminx

3 donaties
€ 25 van € 150.000 ingezameld
Actie loopt tot 15-12-2022

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-07-2022 gestart
443x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog