Help de Iris Hond Foundation haar 1e Music For Shelter Home te openen

Help de Iris Hond Foundation haar 1e Music For Shelter Home te openen
Deel deze actie via:

De kracht van muziek zorgt ervoor dat dak- en thuislozen hun waardigheid vergroten en hun persoonlijk vertrouwen herwinnen

 

De helende kracht van muziek wordt in vele culturen al eeuwenlang omarmd. Klanken, ritmes en melodieën slaan verbindingen in lichaam en geest en genereren een maximaal positief effect. Muziek is een onuitputtelijke bron van troost, energie, euforie en emotie en is niet voor iedereen bereikbaar. Omdat de omstandigheden niet toereikend zijn, de situatie het niet toelaat of simpelweg omdat het niet beschikbaar is daar waar men zich bevindt.

Daar waar muziek geen vertrouwde partner (meer) is, wordt de kracht ervan het meeste gemist. Waar dakloze mensen hun geborgenheid en veiligheid missen, vluchtelingen ontheemd zijn en kwetsbare doelgroepen hun weerbaarheid kwijt zijn, precies daar kan muziek het verschil maken.

De kracht van muziek zorgt ervoor dat mensen hun waardigheid vergroten en hun persoonlijk en maatschappelijk vertrouwen weer stap voor stap hervinden. Het vormt een aanjager om dat wat veilig achter muren weggestopt zat, open te breken en hernieuwde kracht en vertrouwen in de toekomst te voelen.

Daarom starten we deze zomer in Den Haag met de inrichting van een Music for Shelter Home om die plek voor dak- en thuisloze mensen te bieden, actief muziek met hen te maken, luisteren, concerten te organiseren en een positief verschil te maken. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-05-2023 gestart
892x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kees Jan Rietveld

Kees Jan Rietveld

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-05-2023 gestart
892x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog