Juraini Radio Serious Request 2022

Juraini Radio Serious Request 2022
Juraini Ferary
Deel deze actie via:

Juraini Ferary heeft een verstandelijke beperking, verder laat hij zijn beperking zeker niet in de weg staan.

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Juraini Radio Serious Request zamelt vanaf dit jaar jaarlijks terugkerend samen met jou en heel Nederland geld in voor Juraini zelf en als een professionele radiostudio uit te zenden.

Juraini Radio |Omroep Juraini is een van de grootste Nederlands Publieke Radiostation met een eigen omroep via YouTube. We zijn 24 uurs non stop overal online te beluisteren. Vanaf 2 maart 2020 is de zender ‘in de lucht’ gegaan. Vanuit een klein thuis studio o.a slaapkamer maken wij heel veel mensen blij met onze urban, latin, latijnse muziek, maar ook veel bachata en buitenlandse tracks. Dag en nacht wordt er radio gemaakt door Radio DJ Juraini. 

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en is in het bijzonder opgezet door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking om jongeren uit de randstad te bereiken.

Daarvoor hebben we jullie nodig voor een prachtig locatie met een uitzicht, zo hebben wij meerdere dingen nodig voor de radio en jullie kunnen ons hierbij doneren.

Elk jaar van 18 t/m 30 december draaien Juraini Radio 24 uur non stop verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis op Landgoed Craeyenburch Nootdorp.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-12-2022 gestart
223x bekeken

Actie georganiseerd door:

Juraini Ferary

Juraini Ferary

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-12-2022 gestart
223x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog