Kankeronderzoek. HULP!!!

Kankeronderzoek. HULP!!!
Minor Barrantes Mendez
Deel deze actie

Werkt aloë arborescens met honing tegen kanker? Duizenden mensen zeggen van wel. Maar is dat echt zo? HELP om te onderzoeken.

2 donaties
€ 27 van € 50000 ingezameld

Kan aloë arborescens met honing echt helpen tegen kanker?

Duizenden mensen op de hele wereld zeggen van wel. Maar is dat echt zo, of gaat Het meer om een populair geloof? Helaas is het hier heel weinig onderzoek gedaan. HULP OM DIT TE ONDERZOEKEN!

Ik wil 200 kankerpatiënten onderzoeken. De geschatte kosten voor dit onderzoek bedragen € 50.000,- . Of wat hetzelfde is, € 250,- per patiënt.

Ik ben Minor Barrantes Méndez, natuurgeneeskundige therapeut en geaccrediteerde leefstijlcoach in Nederland. Mijn droom is dat wij allemaal elke dag een beetje gezonder gaan leven en zo mogelijk in harmonie met de natuur. 

Het zou heel mooi zijn als wij de gratis natuurlijke geneeskracht van planten herontdekken. Maar dat we met een veilige, betrouwbare en wetenschappelijke manier deze herontdekking gaan doen.

Ik garandeer totale transparantie, waarheid en gratis communiceren van het hele proces en eindresultaten van dit onderzoek.

Bij voorbaat heel erg bedankt voor uw bijdrage!

Alle informatie over dit onderzoek vindt u op https://www.aloeonderzoek.nl 

TOT SLOT

Maar waarom is het tot nu toe niet genoeg wetenschappelijk onderzoek gedaan of de aloe arborescens met honing wel of niet tegen kanker werkt?

De aloë arborescens met honing MAG NIET GEPATENTEERD WORDEN. Daarom is voor investeerders NIET aantrekkelijk om dit mengsel te onderzoeken. 

Er zijn wel veel onderzoeken die proberen het specifieke stof van de aloë arborescens plant te ontdekken die wellicht tegen kanker kan helpen. Dit mogen ze wel laten patenteren als later dit specifiek stof in een gepatenteerde medicijn wordt omgezet.

Als dit onderzoek (waarvoor ik u uw hulp nodig heb) wetenschappelijk aantoont dat het mengen van aloë arborescens met honing de kans op succes van medische kankerbehandelingen verhoogt, kunnen we aanzienlijk de strijd tegen kanker bijna gratis ondersteunen.

De aloë arborescens plant groeit spontaan en sterk in Zuid-Europa, Latijns-Amerika, bijna heel Afrika en in het Midden en Zuid-Azië. 

We moeten onderzoeken of dit echt werkt!

Nieuws

Collectanten

Laden...
1 week, 3 dagen geleden gestart
56x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Minor Barrantes Mendez

Minor Barrantes Mendez

2 donaties
€ 27 van € 50000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 3 dagen geleden gestart
56x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog