Kinderen uit kans armoede verdienen het ook hun talenten te ontwikkelen

Kinderen uit kans armoede verdienen het ook hun talenten te ontwikkelen
Soccer 4All
Deel deze actie via:

Wij willen kinderen in kans armoede een eerlijke kans geven om talenten te ontwikkelen die anders verloren gaan op straat

 

Ieder kind verdient gelijke kansen!!

Vanuit deze gedachten is het project Soccer4All iets meer dan een jaar geleden ontstaan. Omdat wij uit onze ervaring binnen de sportverenigingen vaak merkten dat er meer en meer kinderen die een hart hadden voor de sport, teleurgesteld terug naar huis vertrokken omdat de ouders vaak niet de financiële middelen hadden om de nodige sportkledij en het inschrijvingsgeld voor hun zoon/dochter te kunnen betalen, in veel gevallen was zelfs de voorziening van basisbehoeften zoals eten, kledij en dergelijke al een hele uitdaging voor de ouders van de kinderen.

Soccer4All bied meer dan enkel sport!!

Uiteraard komen onze kinderen in eerste instantie bij ons terecht om de sport te kunnen uitoefenen waar ze van houden! Maar hier stopt het voor ons niet, naast de sportieve ondersteuning die we geven staan wij ook klaar voor zoveel meer. We ondersteunen onder andere ook met: 

  • Schoolwerk
  • Maaltijden
  • Sportkledij
  • Vervoer
  • Inschrijving bij verenigingen

Het gebeurd zelfs dat soms 1 van onze kinderen gewoon bij ons komt voor een babbel, raad of zelfs gewoon om niet alleen thuis te zitten met honger.

Onze plannen voor de toekomst van nog meer kinderen!!

We merken dat we met onze huidige organisatie en infrastructuur aan onze limiet zitten op gebied van capaciteit en mogelijkheden. Tot op heden hebben we ons project doen slagen aan de hand van eigen financiële middelen, materiele schenkingen en een lokaal en terrein dat we een aantal dagen per week mochten gebruiken. Aangezien deze terreinen binnenkort niet meer beschikbaar gaan zijn en het op deze manier ook voor ons moeilijk word om dit alles te blijven organiseren en financieren zijn we nu dringend op zoek naar steun.

Daarom hebben we nu een plan uitgewerkt om de toekomst van onze organisatie te garanderen. Wat we met de opbrengst willen gaan doen is, opzoek gaan naar een eigen locatie waar we 7/7 dagen kunnen klaarstaan voor de kinderen, een website maken, een vzw starten om dit alles verder in te doen groeien en zo ook meer lange termijn inkomsten te gaan creëren om onze jongeren te helpen. Dit gaat ons ook in de mogelijkheid stellen om meer en sneller vrijwilligers te vinden, meer kinderen te helpen en samenwerkingen aan te gaan met bestaande sportverenigingen.

IEDER KIND VERDIEND GELUK

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-03-2023 gestart
228x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Soccer4All

Soccer4All

Actie georganiseerd door:

Soccer 4All

Soccer 4All

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-03-2023 gestart
228x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog