Kindveilige tuinaanleg pleegzoontje

Kindveilige tuinaanleg pleegzoontje
Deel deze actie

Hulp heraanleggen tuin in functie van pleegzoontje en zijn broertjes en zusje.

0 donaties
€ 0 van € 10000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Lieve mensen 

Onverwacht mochten wij 4 mei 2020 ons pleegzoontje verwelkomen. 

Het prinsje is nu 22 maand en in de ontdekkingstocht van zijn leven. Echter hebben wij ons voorzien budget gestopt in verbouwingen van de leefruimtes en de kleine man zijn slaapkamertje. Wij kochten immers als jong koppel een oudere woning uit de jaren '60 (achteraf de nodige mankementen zoals waterlekken en asbest en beglazing ramen grotendeels aangepakt). 

Nu is het zo dat wij een 1000m² grote tuin hebben en hiermee gestart zijn (vijver verwijderen, 35 ton rottend beton en 7 ton boomwortels verwijderd, een geitenparkje aangelegd enz). Echter dient onze tuin helemaal heraangelegd te worden (momenteel kan onze kleine man er niet vrij spelen gezien de vele putten overal, een onveilige trap van wankele stenen, een terras met oude tegels bestaand uit steentjes die allen loskomen, grote valgevaren…) 

Ons mannetje heeft tevens twee broertjes (waarvan 1 spalkjes draagt) en een kleuterzusje in pleeggezin. Graag willen wij binnenkort familiedagen met de andere pleeggezinnen en broertjes en zusje organiseren(brussencontact) zodat zij samen onbezonnen en vrij kunnen ravotten op dergelijke dagen. 

Onder het motto, wie niet eens durft te vragen… 

Gezien onze kleine man enkel het beste verdient en nu volop opgroeit en zorgeloos veilig zou moeten kunnen spelen… ons budget laat het na de vele werken helaas nu even niet toe om hiermee zomaar te kunnen mee doorgaan en het zou nog enkele jaren duren alvorens dit verder kan worden aangepakt. Spijtig maar realiteit. We zouden niets liever willen dan dat hij zo snel mogelijk zorgeloos kan spelen en buiten vertoeven, want ons mannetje is een heus buitenkindje. Maar steeds aan de hand en dan nog vaak struikelen door de obstakels maakt ons niet zo blij helaas. En als tweejarige ook geen optie. 

Wij zijn jullie sowieso dankbaar. Niemand hoeft zich verplicht te voelen, wij wilden het eens via deze weg proberen om het beste te geven, want in onze beleving verdient elk kind dit. 

Lieve groeten 

Nieuws

Collectanten

Laden...
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Birger Maertens

Birger Maertens

Gestart op 30-05-21
0 donaties
€ 0 van € 10000 ingezameld
Actie loopt tot 31-10-2021

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog