Knuffels voor de speelgoedbank

Knuffels voor de speelgoedbank
Deel deze actie via:

Knuffeltjes laten maken voor de kansarme jeugd. Zit jij bij de voedselbank. Nou!? Dan krijg jij een knuffel

 

Welkom bij ons hartverwarmende project, waar creativiteit en zorgzaamheid samenkomen! Alfons Scholing is niet alleen een meester in het modelleren en fabriceren van 3D-stukken in stof, maar ook een bron van liefde en compassie. We willen ditmaal onze creativiteit inzetten om iets bijzonders te geven aan degenen die het het hardst nodig hebben.

 

In plaats van onze vaardigheden te richten op het maken van objecten voor degenen die al overvloed hebben, willen we juist iets waardevols bieden aan gezinnen die het financieel moeilijk hebben. We zijn vastbesloten om een glimlach op de gezichten van kinderen te toveren die hun situatie niet hebben gekozen.

 

Daarom nodigen we gezinnen die zich bij de voedselbank aanmelden voor gratis voedsel, uit om een speciaal ontworpen, knuffelbaar speelgoed van Alfons Scholing te ontvangen. Elk stuk is met liefde gemaakt, en we hopen dat deze unieke cadeautjes een bron van vreugde en comfort zullen zijn voor de kinderen die ze ontvangen.

 

Onze motivatie is puur en simpel - om een positief verschil te maken in het leven van anderen. We geloven dat ieder kind het verdient om liefde, plezier en verwondering te ervaren, ongeacht hun achtergrond.

 

Maar we kunnen dit niet alleen doen. Jouw steun is van onschatbare waarde om dit project te laten slagen. Door bij te dragen aan ons initiatief, help je ons meer kinderen te bereiken en hen te voorzien van deze prachtige knuffelcreaties.

 

Laten we samen deze wereld een beetje warmer en zorgzamer maken. Doe met ons mee en maak het mogelijk dat de kinderen die het nodig hebben, worden verwend met de creatieve en liefdevolle geschenken van Alfons Scholing. Samen kunnen we een verschil maken en vreugde brengen in het leven van hen die het zo hard nodig hebben.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-07-2023 gestart
94x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Voedselbank

Actie georganiseerd door:

Alfons Scholing

Alfons Scholing

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-07-2023 gestart
94x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog