Laat Nils weer bloeien

Laat Nils weer bloeien
Debby Sanoesi
Deel deze actie

Nils heeft een Upright MRI scan nodig om zijn POTS te behandelen en om een stamcelbehandeling te krijgen

0 donaties
€ 0 van € 42000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Hi lieve allemaal 💕, mijn naam is Debby en ik wil langs deze weg geld ophalen voor mijn vriend die een (helaas dure) medische behandeling nodig heeft. Totaal hebben we 45000 duizend euro nodig voor een Upright MRI scan en een stamcelbehandeling. De behandeling kan alleen plaats vinden in London en er zijn meerdere behandelingen nodig. 

Jullie zullen je ook wel afvragen jeetje belachelijk veel geld voor een zittende MRI scan en stamcelbehandeling. Vandaar dat ik ook twijfelde om dit te doen omdat ik nooit om hulp vraag, maar hierbij heb ik jullie hulp toch echt bij nodig!

Mijn vriend Nils nog 40 jaar jong heeft het syndroom van POTS.

Al jaren kwakkelde hij met vage klachten. Klachten die steeds ernstig werden. De klachten wat hij had is begonnen toen hij 30 jaar was. Totdat zijn klachten niet meer vaag waren maar overduidelijk en dat hij de diagnose POTS of te wel Posturaal Orthostatisch Tachycardi Syndroom kreeg. POTS is een aandoening waarbij de overgang van een liggende positie naar een staande positie een abnormaal grote toename van de hartslagfrequentie veroorzaakt. Hierbij treden symptomen op zoals duizeligheid, licht in het hoofd zijn, moeite met nadenken, wazig zicht of gevoel van slapte. Ik zal hieronder een link plaatsen zodat jullie een beter beeld hebben wat POTS inhoud. 

POTS heeft zijn hele leven op z’n kop gezet, van een jong bloeiende fitte man naar iemand die dit allemaal niet meer kan en als het ware als een kluizenaar door het leven gaat. Hij kan niet langer dan een minuut staan, niet langer dan vijf minuten normaal zitten en vaak ook niet langer dan tien minuten lopen. Het is vreselijk om te zien als hij rot dagen heeft, voor ons “ normale “ mensen kunnen wij het ons niet voorstellen dat je na 10 minuten lopen al zo buitenadem kan zijn en dat op zo een jonge leeftijd. Hij heeft vaak genoeg te horen gekregen; Ach joh iedereen is wel eens moe, probeer meer te sporten dat is ook goed voor je mindset of ga lekker wandelen. Ik weet dat hij dat dolgraag zou willen maar dat lukt niet.. Ik weet ook dat hij het erg moeilijk vindt om hulp te vragen, daarom doe ik het en gun het hem zo om weer te bloeien! 

Om weer zijn leven “ terug “ te krijgen heeft hij hierbij een Upright MRI scan nodig en een stamcelbehandeling. Een Upright MRI scan is een zittende MRI scan waarbij je wervelkolom zittend gescand wordt. Hierbij kunnen de doktoren zijn nekwervel beter bekijken en kunnen zij een oplossing zoeken hoe hij verder door kan komen in het dagelijks leven. Ook heeft hij een stamcelbehandeling nodig. Deze stamcelbehandeling is een reset van het immuunsysteem. De stamcellen zullen alle schade die het lichaam de afgelopen jaren heeft opgelopen, repareren. In de week vóór deze behandeling zal het lichaam door middel van infusen, injecties, lasertherapie, lymfdrainage en detox, klaargemaakt worden voor de stamcellen. 100 dagen later zul je nog een keer terug moeten om nogmaals een stamcelbehandeling te krijgen voor een extra boost voor het immuunsysteem. Alleen is dit helaas nog niet in Nederland maar in London. Hierdoor wordt het ook niet vergoed door de verzekering. Ik vraag jullie daarom hierbij om hulp en daarnaast laten we hem op een super mooi manier zien hoeveel mensen er om hem geven en hem te ondersteunen. 

Ik wil iedereen die een donatie achterlaat, onwijs bedanken! En natuurlijk hou ik jullie op de hoogte. 

Lieve groet,

Debby💕

 

 

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 22-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Debby Sanoesi

Debby Sanoesi

0 donaties
€ 0 van € 42000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog