Laat onze lieve dwergkees Shadow niet stikken

Laat onze lieve dwergkees Shadow niet stikken
Summer  Stork
Deel deze actie

Geld inzamelen voor een luchtgevende operatie.

0 donaties
€ 0 van € 2500 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Laat onze lieve Shadow niet stikken!

Hallo mijn naam is Summer en en ben het ‘baasje’ van onze lieve 10 jarige dwergkees pomeriaan Shadow. Shadow woont sinds 3,5 jaar bij ons. Shadow was het hondje van mijn overleden ouders, daarom is hij voor ons zo extra dierbaar. Hij geeft het erg naar zijn zin in ons gezin.

Al een tijdje heeft Shadow last van een vervelende hoest, kortademigheid en benauwdheid. Antibiotica mocht niet baten. Helaas krijgt Shadow het nu steeds vaker benauwd door het vele hoesten.

Na diverse röntgenfoto's is uiteindelijk geconstateerd dat Shadow tracheacollaps heeft in zijn luchtpijp. Trachea collaps is het samenklappen van de luchtpijp ten gevolge van verslapping van de kraakbeenringen en afplatting van de normaal ronde doorsnede van de luchtpijp. Deze ziekte is helaas progressief. En niet te genezen met medicatie.

We hebben al diverse bezoekjes bij dierenarts gehad en er is tot nu toe nog geen blijvend goede oplossing gevonden. Shadow slikt nu codeïne om de hoest te dempen en inmiddels is ook een prednison kuur gestart tegen de hoest.

Wij vinden het zo eng en vervelend voor Shadow, dat hij het regelmatig benauwd heeft en wij willen hem graag helpen naar de juiste behandeling hiervoor.

De enige manier is een operatie, er wordt dan een stent geplaatst in de luchtpijp, die de luchtpijp dan openduwt, waardoor Shadow weer normaal kan ademhalen. Het is wel zo dat elke operatie niet zonder risico's is, dat geldt ook voor deze operatie. Nu is Shadow nog 10 en is nog een jonge senior. We willen hem zo graag nog een paar jaartjes bij ons houden en Shadow wilt dat natuurlijk ook!

Maar wij vinden Shadow nog te jong om te laten gaan en we willen hem niet zien lijden en willen hem graag helpen, zodat hij nog een paar jaartjes met nog veel plezier van zijn leventje kan leven. Shadow gaat graag mee achterop de fiets en is gek op wandelen in de natuur.

Daarom ben ik deze crowdfunding gestart. Om zo snel mogelijk een behandeling te kunnen starten om de luchtpijp vernauwing te kunnen oplossen. Zo'n operatie bij het dierenziekenhuis kost ongeveer €2500,=. Het is jammer dat de medische kosten voor huisdieren vaak zo hoog zijn en daardoor voor velen ook onbereikbaar.

Wilt u ons alstublieft helpen, dat Shadow nog een vrolijk leventje heeft en weer kan rennen en spelen, zonder dat hij het benauwd heeft of steeds moet hoesten.

Graag deze actie zoveel mogelijk delen, zodat Shadow zo gauw mogelijk het donaties spaardoel bij één heeft gespaart, dat hij zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Uw donatie wordt zeer gewaardeerd!

Ik ben zelf niet zo handig met sociale media, wie helpt me dit delen?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-03-2022 gestart
117x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Summer  Stork

Summer Stork

0 donaties
€ 0 van € 2500 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-03-2022 gestart
117x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog