Laatste kans

Laatste kans

Mijn waardevolle gezin verwaarloost. Mijn vrouw steunde mij ondanks alles. Ik wil haar alles terug-en meer betalen geven.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn waardevolle gezin verwaarloost. Mijn vrouw steunde mij ondanks alles. Ik wil haar alles terug en meer betalen.

Ik ben, nog, een getrouwde man van 53jaar. Heb een hardwerkende vrouw en haar 2 kinderen. Ze betekenen de wereld voor mij. En dat was wederzijds. Toch heb ik dat helemaal verknald. Begin april heb ik eindelijk na 4 jaar opgebiecht verslaafd te zijn. Zij wilde aanvankelijk direct scheiden, haar goed recht. Echter zoals zij is heeft ze zoveel als mogelijk gedaan mijn financiële puinhoop op orde te krijgen. Ik ben gezegend en zo trots. Maar tegelijkertijd zo enorm beschaamd en vol spijt. Deze dame met een hart van goud heeft mij zelfs geholpen om een kliniek in te gaan om te herstellen. Helaas moest ik dat halverwege afbreken door omstandigheden. Ik leef vanaf de dag dat het haar opbiechtte een nieuw leven, verdiend ze ook. Vanaf 11 mei 2024 sober zonder enige drang naar.

Vrijwel dagelijks naar meetings en om de 3 dagen een test doen voor de ogen van mijn vrouw. Dit om zwaar beschadigd vertrouwen terug te krijgen.

Nu zijn we naarstig op zoek naar een kliniek, waar dan ook, om mij herstel voort te zetten. 

Ik ben enorm gemotiveerd maar ook zo bang. Gemotiveerd omdat ik mijzelf weer van waarde wil maken voor mijn gezin. 

Èn bang, dat als deze laatste mogelijkheid niet slaagt…mijn gezin kwijt ben. Maar erger is nog dat zij financieel in de problemen komen. Dit door mijn toedoen en hun goede hart. 

Lieve mensen, 

Dit is voor mij heel moeilijk geweest om te schrijven. Ik schaam mij rot. Maar om te werken aan mijzelf, voor mijzelf en gezin, is dit een bittere noodzaak. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-06-2024 gestart
16x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mickel Roobeek

Mickel Roobeek

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-06-2024 gestart
16x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog