Laatste wens van mijn broertje

Laatste wens van mijn broertje
Hilda Hendriks
Deel deze actie

Eviva Espanja

1 donaties
€ 50 van € 1000 ingezameld

Mijn broertje, Ronny,  heeft geen gemakkelijk leven heeft gehad. Uiteindelijk heeft hij met zijn kinderen het geluk gevonden bij Chantal en samen zijn zij uit deze moeilijke periode weten te raken. Daardoor konden zij eindelijk trouwen en dit werd vorig jaar juli gerealiseerd waarna niets meer hun geluk in de weg leek te staan voor een lang gelukkig leven samen. Helaas blijkt dit nu niet het gevalšŸ˜Ŗ

Tijdens de voorbereidingen van het huwelijk voelde mijn broertje zich niet zo best en dacht dat dit voornamelijk de zenuwen waren, de spanningen die het voorbereiden van zo'n trouwdag met zich meebracht. Helaas bleek niets minder waar. Nadat hij zijn klachten bij de huisarts had neergelegd, deze hem doorverwees naar een longarts, bleek hij de ziekte longkanker te hebben. Vol goede moed is hij toen het gevecht tegen deze verschrikkelijke ziekte aangegaan met bestralingen en chemotherapie, en deze leek aan te slaan. De tumor op zijn longen was verminderd  en er was de hoop dat hij zou genezen.

Helaas gaf de uitslag twee maanden na de behandeling een heel ander beeld. De zware bestralingen had zijn ruggemergel aangetast.  En op dat vervelende plekje onder aan de ruggemergel, is de tumor opnieuw ontstaan en helaas niet meer behandelbaar. Het aangetaste deeltje van zijn ruggemergel onder in zijn rug, vlakbij het staartbeentje, veroorzaakt daarnaast ook nog eens ontzettend veel pijn, waardoor hij inmiddels zware pijnstilling nodig heeft om de dag door te komen.

Doordat de kanker zich op dit zwakke plekje in het bot heeft genesteld en mijn broertje al een zware dosis bestralingen gehad heeft is behandeling en genezing helaas niet meer mogelijk.  Ook de hoop op imonutherapie is daardoor vervlogen en helaas niet mogelijk.

Helaas is dit ontzettend slecht nieuws waar hij, waar wij niet op gehoopt hadden.

Hij weet niet hoeveel tijd hij nog onder ons mag zijn en mede daardoor hopen wij om op korte termijn toch nog een van zijn wensjes te kunnen vervullen. Wij willen hem heel graag die vakantie naar Spanje bieden. 

Ondanks alle leuke activiteiten die hij onlangs nog heeft mogen beleven zoals een stedentripje Parijs en een opname in Volendam door het tv programma ā€˜Max maakt mogelijkā€™ zou hij toch heel graag een bezoekje willen brengen aan Barcelona.

Mijn broertje kan dit nl niet meer uitstellen en denken..dat doen we volgend jaar wel. Realistisch gezien is het nog maar de vraag of er Ć¼berhaupt nog een volgend jaar zal komen. Mijn broertje is zich daar namelijk enorm van bewust en heeft daardoor inmiddels al alles ā€˜geregeldā€™. Zijn uitvaart, de muziek, etc zodat deze last niet bij zijn vrouw en kinderen zal liggen.

Het vooruitzicht voor mijn broertje is dus helaas een aflopende tijdbom, misschien nog chemotherapie mits hij daar niet te ziek van zal worden en veel pijnstilling.

Maar voor dat dat wordt ingezet willen wij hem graag begeleiden op vakantie naar Spanje zodat hij daar nog samen met Chantal een paar mooie weken mag beleven en  kan genieten.

Dit zal dan zeer waarschijnlijk, met het oog op de komende chemotherapie en aflopende periode, zijn laatste vakantie zijn. 

Wij zouden het heel fijn vinden als jullie mijn broertje deze laatste vakantie gunnen en een klein bedrag zou willen doneren. Dit wordt enorm gewaardeerd. 

Geniet van het leven, en elkaar

Alle liefs en enorme dankā™„ļø

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-06-2022 gestart
662x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Hilda Hendriks

Hilda Hendriks

1 donaties
€ 50 van € 1000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-06-2022 gestart
662x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog