Laatste wensen voor Daniëlle

Laatste wensen voor Daniëlle
Deel deze actie

Onze vriendin is een 37 jarige jonge moeder van 2, die lijdt aan de vreselijke ziekte longkanker.

207 donaties
39%
€ 3930 van € 10000 ingezameld

UPDATE: De eerste stap voor het gerechtelijke deel voor de kinderen kan gezet worden. 

Van ups en downs in haar leven, heeft ze eindelijk het geluk gevonden. 3 jaar geleden leerde ze haar partner kennen, afgelopen jaar zijn ze getrouwd, hebben samen een huis gekocht en alles leek eindelijk eens op zijn plaats te vallen. Als dan met pijnklachten Gordelroos wordt benoemd, denkt men nog niet aan het ergste. Maar de pijn werd erger en werd onhoudbaar, van allerlei onderzoeken werd nu vastgesteld dat ze een zeer zeldzame vorm van longkanker heeft. 

Wij, Nicole en Anita, zijn 2 goede vriendinnen van Daniëlle. Als je van de een op de andere dag aan het einde van je leven moet denken, dan staat je wereld letterlijk stil. Wij hebben een wens, dat zoveel mogelijk van haar wensen in vervulling zullen gaan. 

Een van haar belangrijke wensen is haar kinderen. Deze zorg moet goed geregeld zijn en daarvoor zijn er stappen nodig. 

Daarnaast hebben ze een huis gekocht en zitten in de verbouwing, het huis afkrijgen is niet mogelijk. Maar het huis in orde maken zodat ze zo snel mogelijk rust krijgen wel. Verven, de tuin, die dingen die er voor het oog voor zorgen dat ze rust gaan krijgen en genieten van alle momenten die ze nu hebben.

Mooie momenten beleven met haar kinderen, maar ook met haar man waar ze pas 1 jaar mee getrouwd is. Tijd is kostbaar, daar kom je nu wel weer achter. Wij kunnen ze niet beter maken, maar we kunnen wel hun leven wat dragelijker proberen te maken en haar deze laatste stress van haar schouder afhalen, zodat ze zich kan focussen op haar behandelingen en de momenten met haar gezin. 

Alle kleine beetjes helpen 🙏

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-05-2022 gestart
13910x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Anita Roulaux

Anita Roulaux

207 donaties
39%
€ 3930 van € 10000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-05-2022 gestart
13910x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog